2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
آره،من رویان ،دکتر مشابخ هست. مشکل از تخمک بود،تشیل نشد فقط ۲ تا، من هایپرشدم،میرم برا مهر دیگه ان ...

من زیاد تخمک‌نداشتم که همین دوتا جنین شد

انشالله به خیر و سلامتی باشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زیاد تخمک‌نداشتم که همین دوتا جنین شد انشالله به خیر و سلامتی باشه عزیزم

انشاله به حق همین ماه عزیز خدا دلتو شاد کنه.

توکل بخدا.من که برا همین ۲ تا هم شاکرم والا،

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
من مشکلی نداشتم.فقط تخمدان هام‌ضعیف ک با دارو خوب میشد دکترمم تو برگه می‌نوشت پی سی او..۱۰تا جنین تش ...

گلم من 16تا تخمک داشتم دکتر گفت 12تاش آوکی پنجشنبه باید برم ببینم چند تا ش جنین شده خیلی استرس دارم شما همسرتون مشکل نداشت. 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
سلام خانما من ميخوام برم تو سيكل انتقال ديروز ظهر پريود شدم ولي دكترم چهارشنبه هستش بعني ميشه روز ...

به سلامتی 

عزیزم طبق روال قبلی خودت شروع کن فکر کنم استرادیول  باید بخوری دیگه

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

دوستای خوبم ی سوال...بچه ها من دیشب که مسواک کردم دهنم طعم خون میداد...امروزم دستم قرمز شده خیلی ملایم...فکر میکنم واسه انوکسا باشه...شماهم این علایم رو داشتین...چیکار کنم؟ خون ریزی زیرجلدی دادم یعنی؟

گلم من 16تا تخمک داشتم دکتر گفت 12تاش آوکی پنجشنبه باید برم ببینم چند تا ش جنین شده خیلی استرس دارم ...

من همه دوسال پیش ک رفتیم ازمایش داد خداروشکر خوب بود دکتر راضی بود...من فقط از موقع انتقال میترسم میدونی چرا سر ای یو ای خیلی درد کشیدم دهانه رحمم تنگ بود دکتر گفت یکم‌تحمل کن درد داری الانم نمیدونم بگم بی حسی چیزی برام بزنه‌موندم‌تا به خود دکتر بگم ببینم‌چ میگه‌.ان شااللع ک جنین‌های خیلی خوبی برات تشکیل شده عزیزم توکل برخدا..من برج ۱۰پارسال پانکچر شدم قرار بعد دو سیکل بعد برم تو سیکل انتقال ک بخاطر کرونا نشد دیگ قسمت شد این ماه برم ...به شمانگفتن کی انتقالته عزیزم؟؟ کلینک مهزیار کادرشون‌چطورن؟؟‌از کادر اریا راضی ام مهربونن مخصوصا خانم‌مرادی همش با خوش رویی جوابت میده منشی دکترا اریا هست

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
من همه دوسال پیش ک رفتیم ازمایش داد خداروشکر خوب بود دکتر راضی بود...من فقط از موقع انتقال میترسم می ...

ببخشید عزیزم من جواب میدم شمامیتونید بگیدبا  بیهوشی انتقال بدن بهتون چون امکان داره خودتونو منقبض کنید که واسه انتقال خوب نیس یه بیهوشی ۱۵ دیقه ای میگیرید وتمام ایشالا که با اولین انتقال مثبت میشید 

ببخشید عزیزم من جواب میدم شمامیتونید بگیدبا  بیهوشی انتقال بدن بهتون چون امکان داره خودتونو منق ...

نه عزیزم‌ای چ‌حرفیه خوشحال میشم‌همه بچهای تاپیک جواب منو میدن و قابل میدونن..اگ هزینه ش زیاد نباشه‌میگم انجام بده عزیزم..قربونت ان‌شاالله با دعای خیر شما عزیزانم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
نه عزیزم‌ای چ‌حرفیه خوشحال میشم‌همه بچهای تاپیک جواب منو میدن و قابل میدونن..اگ هزینه ش زیاد نباشه‌م ...

خواهش میکنم عزیزم .من بیهوشی نگرفتم ولی یکی از دوستان میگفتن ۲۰۰تومن میگیرن 

@مامان_ماهک10     سلام عزیزم ...خوبی؟رفتی غربالگری؟جنسیت هم بهت گفت؟

سلام رسی که یادم بودی بله رفتم گفت نی نیت پسره همه چی خوب ولی جفتت پایینه باید اسنراحتتو یکم بیشتر کنی 

ایشالا قسمت همتون عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود