2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من همه دوسال پیش ک رفتیم ازمایش داد خداروشکر خوب بود دکتر راضی بود...من فقط از موقع انتقال میترسم می ...

عزیزم می تونی بگی بی هوشت کن. من ميخوام بگم بی هوش کن نه بخاطر درد بخاطر اینکه ریلکس باش بدنم. آره خیلی رسیدگی میکنن. ببخشید میپرسم چند تا فولی داشتی که ده تاش جنین شد؟؟؟ بهم دکتر گفته پریودی دوم بیا. امپولای انتقال زيادن؟؟؟ روز چند پریودی باید بری واس انتقال 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
به من گفت برو یکماه دیگه بیا ولی من بعد از پانکچر پریود شدم نرفتم‌گفتم شاید پریود دومو میگ ...

میرفتی زودتر😁من عجله دارم

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم من کاملا راضیم ازدکترم.من ذخیره ام ۷_۸بود.مشکل تحرک و  dfi داشتیم و مورفوهم۴بود.انشال ...

ممنونم عزیزم 

موفق باشید 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خواهش میکنم عزیزم .من بیهوشی نگرفتم ولی یکی از دوستان میگفتن ۲۰۰تومن میگیرن 

یکی از بچها پارسال ۴۰۰ بود..اگ‌تا ۵۰۰‌هم‌یاشه خوبه..تا خدا چ‌بخواد به امیدخدا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
یکی از بچها پارسال ۴۰۰ بود..اگ‌تا ۵۰۰‌هم‌یاشه خوبه..تا خدا چ‌بخواد به امیدخدا

اره فک کنم بستگی به مرکزی هم که میری داره خصوصی معمولا بیشتره ...ولی شماحتما به دکترت بگو نیازبود بیهوشی بگیر اذیت نشی 

سلام خوبی عزیزم بچه های گلت خوبن؟ اره نشستم منتظرم صدام کنن دعا کن همه چی خوب باشه  ببین تاپی ...

مامان ماهک جان من صندلی غذای تابشو گرفتم، بهم گفتش تابش تا یکسالگی کاربرد داره اما صندلی غذا تا 4 یا 5 سالگی هم میشه استفاده کرد

عزیزم می تونی بگی بی هوشت کن. من ميخوام بگم بی هوش کن نه بخاطر درد بخاطر اینکه ریلکس باش بدنم. آره خ ...

۱۴تا فولی عزیزم..پس‌بگم بیهوش کنن.داروهای انتقال نمیدونم عزیزم رفتم بهت میگم‌عزیزم ک چیا میده.. از اول پری تا سوم میتونی بری پیش دکتز واسه داروهای انتقال خدا کمکمون کنن..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
مامان ماهک جان من تاب برقی تابشو گرفتم، بهم گفتش تابش تا یکسالگی کاربرد داره اما صندلی غذا تا 4 یا 5 ...

وای. قند تو دلم آب ميشه راجب وسیله بچه حرف میزنید یعنی يه روزی منم دغدغه ام روروک این چیزا ميشه خدا 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
۱۴تا فولی عزیزم..پس‌بگم بیهوش کنن.داروهای انتقال نمیدونم عزیزم رفتم بهت میگم‌عزیزم ک چیا میده.. از ا ...

مرسی خواهر گلم که گفتی انشالله هممون موفق باشیم 

مرسی خواهر گلم که گفتی انشالله هممون موفق باشیم 

قزبونت عزیزم ..امیدمون به خدا و اهل بیت عزیزم

سلام رسی که یادم بودی بله رفتم گفت نی نیت پسره همه چی خوب ولی جفتت پایینه باید اسنراحتتو یکم بیشتر ک ...

به سلامتی عزیزم، برای جفت هم من تا 6 ماهگی هر سونویی رفتم گفت پایینه، نگران نباش تو ماه‌های بالاتر میره بالا، من سونو چند روز پیشم گفت جای جفت عااالیه،همه کارای خونه هم انجام می‌دادم و خدارو شکر مشکلی هم نداشتم، شما هم. نگران نباش جفتت میچرخه و. میاد بالا با بزرگ شدن گل پسرت

وای. قند تو دلم آب ميشه راجب وسیله بچه حرف میزنید یعنی يه روزی منم دغدغه ام روروک این چیزا ميشه خدا& ...

آره عزیزم چرا نشه، ان شاالله تو هم به زودی دغدغت خرید وسایل برای نی نیت میشه،کافیه باور داشته باشی که روزای خوب بعد از سختی‌ها میاد، نمونه هاش هم که ماشاالله و. خدارو شکر تو تاپیک زیاد داشتیم، یه روزی هم  نوبت تو هست بیای از معجزه خدا برا خودت تعریف کنی و ما ذوق کنیم😍