2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من از خرداد ۹۸ تو اقدام بودم. ۹ مرداد امسال وارد سیکل شدم ۲۳ مرداد پانکچر داشتم و ۲۸ مرداد به ...

نوشین تو 3ماه اقدام کردی نشد..فولیوکلات و همسرت خوب بود ازمایشش؟ چقدر خرج داره ای وی اف

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
کسی شماره ماما دکتر نصر رو داره؟؟؟؟؟

09120054894ماما مطب دکتر نصر خانم سارا دوستی من مریضشون نیستم ولی تو ی گروه ی خانمی داشت

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مرسی فدات شم انشالله شما هم همینطور ببخشید ميشه بپرسم مشکلتون چی من لوله هام هیدروسالپنکس متاسفانه ب ...

من مشکلی نداشتم.فقط تخمدان هام‌ضعیف ک با دارو خوب میشد دکترمم تو برگه می‌نوشت پی سی او..۱۰تا جنین تشکیل شدعزیزم.شما‌چندتا جنین؟؟ ان شاالله ک همه ی مامانای منتظر تاپیک بارداربشن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
نه اصلا. ازبس رعایت میکردم وببخشید لباس زیرم رو روزی دوسه بار عوض میکردم فکرش هم نمی کردم. امابعدش س ...

عزیزم یعنی همینطوری رفت سقط ؟ زایمان زودرس نکردی درد نداشتی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی‌بمیرم‌برات‌دارچین‌جون انشالله‌خداسورپرایزت‌کنه‌ودیگ‌نیازبه‌عوض‌کردن‌دکترت‌نباشه منم‌مثل‌توام. ...

عزیزم من الان تماس گرفتم. گفتم بیمار فلانی بودم، میخوام دکترمو عوض کنم با یه دکتر جدید وقت بگیرم. خیلی راحت گفت باشه با کی وقت میخوای و بهم یه نوبت داد.

اصلا مساله بزرگی نبود.

عزیزم میدونم شما هم ازش نتیجه نگرفتی، اما فکر میکنی دکتر بدی بود؟

نه اصلا از نظر شخصیتی دکتر بدی نیست عزیزم خیلی مهربون و خوش اخلاقه.ایرادش اینه فقط2روز تو ابن سینا هست اونم فقط در حد3ساعت که ب تو جنین داری میخوای بدی برای انتقال برای کسی که تازه میخواد شروع کنه خوب نیست چون همه سونو ها رو خودش نمیتونه انجام بده.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
تو مام پیش دکتر علیرضایی پانکچرشدم که همه ی دکترای اونجا طبق روتین دکترنصر کارمیکنن۲۱ تا تخمک۱۹ تاجن ...

من تازه اول مهر پانکچر میشم عزیزم 

شما راضی بودید از دکترتون؟؟؟؟ ذخیرتون چند بود؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دکتر نصر به من گفت اولین پریودی بعد پانکچر انتقال میدیم  شاید شرایط ها حالا فرق کنه  ...

به من گفت برو یکماه دیگه بیا ولی من بعد از پانکچر پریود شدم نرفتم‌گفتم شاید پریود دومو میگه🤔

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏