2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست
راستش من فردای انتقال هم رفتم حمام اما نشستم یک شامپو  زدم سرمو اومدم بیرون آبم زیاد داغ نبود

سلام عزیزم خوبی؟ به امید خدا روز چندم انتقال هستی؟ کی باید آزمایش بدی بسلامتی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم نمیدونم چرا آب رو نکشیدن با سوزن. دوتا آلبومین داده گفت روز یکی که الان زیر سرم هستم فردا ...

قربونت عزیزم، انشاءالله همگی به حق این ماه عزیز حاجت روا شیم، گلم من 5 روز بستری شدم، روز دوم بستری آب شکممو کشیدن اندازه یه بطری بزرگ نوشابه و یه بطری کوچک، باز روز بعدش شکمم شدیدتر آب آورد دیگه دکتر گفت آبشو نکشید، بهم سرم آلبومین روزی دوتا و یه سرم دیگه نمی دونم چی بود دادن سر چهار روز بعد از تخمک کشی بهتر شدم، بعد از چهار روز یهو حجم ادارارم شدید شد، یعنی هر نیم ساعت گلاب به روت داخل دستشویی بودم و با فشار تخلیه می شد، دیگه بعد از اون شکمم کلا سایزش کم شد، چند روز بعدم که دیگه پریود شدم حالم دیگه کاملا خوب شد، انشاءالله با همین سرم آلبومین حالت کاملا خوب میشه، نگران اینکه آب شکمتم نکشیدن نباش، چون بکشن بازم میاره و حتما پزشکت لازم ندونسته، انشاءالله خودش با همین سرم جذب میشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ایشالله مامانی روژان...منم مثله توام...چهارشنبه باید برم از بدم...خداکنه دله همه شاد بشه بعدش دل ما ...

ای جونم ایشالا  مامان میشیم روحیه خوب داشته  باش عزیزم 💃💃💃

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
منم اون هفته یه بار لک قهوه ای داشتم عزیزم فردای روزی که سونو شدم، راستی سونو رفتی؟ یادم رفته گفتی ر ...

نه عزیزم نرفتم ...فقط یه بار داشتی؟؟ من از صبح دستمال میکشیدم اندازه یه عدس میدیدم هر بار ..قهوه ایم نبود انگار مثلا ترشح قعوه ای شده بود ...الان یکساعتی میشع ندارم ..خداکنه دیگه نیادش ..

شما درد و چیزیم دارین؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام صاحل جونم خوبی دیشب تا ساعت ۴ صبح بیمارستان بودم امشب هم دوباره باید برم سرم بزنم باز  قر ...

سلام‌گلم

الهی‌بمیرم‌برات..

عیب‌نداره‌این‌روزهاهم‌میگذره..

عریزم‌کاری‌نکردم‌خوشحالم‌‌دوست هایی‌مثل‌شمادارم

انشالله‌بارداریه‌خوبی‌داشته‌باشی‌ونی‌نی‌هاتوصیح‌وسالم‌

بغلشون‌کنی...

مرسی‌نوشین‌جونم‌ماروهم‌تودعاهات‌یادکن

دیگ‌دعاهای‌ومنو‌پسرم‌براخداتکراری‌شده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزیزم نرفتم ...فقط یه بار داشتی؟؟ من از صبح دستمال میکشیدم اندازه یه عدس میدیدم هر بار ..قهوه ایم ...

آره عزیزم یه بار بود دستمال کشیدم اومد دل دردم داشتم یعنی کلا زیاد درد پری دارم هی میگیره ول میکنه

نگران نباش من تو نت زدم نوشته بودن هفته ی شش و هفت لک قهوه ای طبیعیه

کی میری سونو؟ من چهارشنبه بازم باید برم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها توروخدا بگین بقیه همینجورن مثلا تست بمونه الکی هاله میندازه یا اگه چیزی نباشه سفید میمونه.بعد ...

اره دوست من شب ۱۲ میذاره منفی بوده میندازه سطل اشغال صبح میره میبینه هاله داره وبارداربود مطمین باش مثبته عزیزم 

آره عزیزم یه بار بود دستمال کشیدم اومد دل دردم داشتم یعنی کلا زیاد درد پری دارم هی میگیره ول میکنه ...

شادن جون عزیزم من فقط روز ۱۴ و۱۳ سیکل رابطه داشتم سیکلمم ۳۰ روزه اس ...الان سه روز ازموعدم گذشته دقیق حساب کنم میشه ۲۰ روزه که باردارم کی برم سونو دوس دارم دیرتر برم قلبشو ببینم ولی هولم عجله دارم میخوام اول سونو ساک برم 

سلام عزیزم مرسی اونم خوبه  دوشنبه باید برم برای جنسیت  قبل انتقال والا فقط قرص رویال ژلی ...

اهان من دو هفته دیگ پری میشم از الان بخوام پیاده روی کنم دیر نیس؟؟تا کی باید امپول زد؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
همسر منم پشت میزیه ولی خیلی حساسه و میترسه که اتفافی بیفته . دو روز استراحت کافیه براش؟

اخه به همسر من مرخصی ندادن بعد به دکتر گفت مرخصی ندارم دکتر گفت اشکالی نداره برو ولی همش نشین.ولی خوب استراحت کنه بهتره دوروز خوبه.تا یک هفته لباس زیر یکبار مصرف میپوشید توری بود وبه بخیه ها چسب ضد اب زده بودن که اب نخوره.