2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

سلام سلام 

من اومدم ولی هنوز مادر نشدم 

رفتم پیش طرازی بخاطر خونریزی زیاد 

که تو سونو گفت پلیپ دارم وباید عمل بشم ومن میترسم

کسی هست بدون عمل پلیپش درمان کرده باشه ؟؟؟؟؟

تورک آنا جون تو چطوری چخبرا

تو اگر می‌دونی راهنمایی کن

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم.پس اون wbcطبق چیزی که میگی بالا بودنش موردی نداره و ربطی هم به عدم موفقیت انتقال نداره ...

بارانا جان شما بار چندم هست که میکرو میکنی؟با نمونه ای که خود همسرت میداد جنین تشکیل شده بود؟

خدایا شکرت  
مبارکه عزیزممم 💕💕

سلام مامان ماهک خوبی؟؟گل پسری خوبه؟؟رفتی سونو؟؟وقتی جنسیتو گف حس خوبی داشتی؟؟عزیز قبل انتقال چ کارایی کردی من بالاخره اینماه انتقالمه برام دعا کن ...امپولای پروژسترون درد دارن؟؟از ترس امپولاش حالم گرفتس

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
نه دندون هارو خراب میکنه عزیزم. هپارین و وارفارین متاسفانه. واسه همین میگم بیشتر مراقب دندونات باش. ...

واقعا نمیدونستم اصصلا🙉

اتفاقا دیدم دقیقا تو انتقال قبلی ام نزدیک به سه ماه هپارین استفاده میکردم دندونم ایراد پیدا کرد..

خیییییلی ممنونم بابت تذکر خواهرانه ات🙏🏻🙏🏻🙏🏻⚘⚘😘😘😘😘

سلام سلام  من اومدم ولی هنوز مادر نشدم  رفتم پیش طرازی بخاطر خونریزی زیاد  که تو س ...

من از طریق هیستروسکپی پولیپ برداشتم..اصصصلا نه درد داشت و نه عوارض و نه دوره ی نقاهت..

هیییچ کس هم نفهمید فقط من و همسرم درجریانیم.

وروجکه ما هنوز نیومده مامانشو به زحمت انداخته امروز رفتم دندون پزشکی معاینه شدم دندونمو پر کردم که ت ...

وااای چه کار خوب و عاقلانه ایی👌🏻👌🏻👌🏻

من امروز فردا کردم برا دندونم و نرفتم و الان هم دارم هپارین مصرف میکنم دعا کنید مشکلی برام پیش نیاد😣

خونه تکونی رو باید شروع کنم..

سلام عزیزان  آمپول زیرجلدی دارم که باید بازو زده بشه اما هر موقع میرم درمانگاه برای تزریقات دست ...

اره فرقی نداره...چرا خودت نمیزنی زیرپوستی ها رو نیازی نیست بیرون بری...

یک بار پیششون خودت بزن و یادبگیر..

چه امپولی میزنی و چند تا داری؟ تو چه مرحله ایی هستی؟ پانکچر یا انتقال؟

این چیه اخه اندازه یه عدس خونمردگی دراوردم.  قبلیا باز سر سوزن بود خونمردگی و کبودیشون این یه ع ...

من سری قبل هپارین میزدم یکیش همین طور شد دقیقا اندازه ی عدس و زیر پوست بود درد هم نداشت و تقریبا یک ما یا ۴۵ روز بود خیلی هم نگران شدم.

فقط ببین تو تزریقات مواظب باش سرسوزن سرنگ اسیب نبینه چون سرنگ انسولینه و خییلی نازک..

یک بار داخل بدن کردی به هردلیلی در اوردی بندازش دور و از امپول جدید استفاده کن هرچند میدونم گرونه ولی چاره ایی نیست.

ببخشید که این حرف رو انقد واضح میزنم، چون میخوام نقل به مضمون بکنم، میخوام بدونید درصد بیشعوریه یه آ ...

واقعا چقدر نادانند؟از خدا و آه طرف نمی ترسند؟

یکی دیگه از افراد نزدیکم خیلی پیگیر بود که باجزئیات بگم مشکلم رو گفتم اگه مشکلم رو بگم قول میدی هزینه ی درمانم رو بدی زودتر کارم راه بیفته؟؟؟بهش گفتم بعضی مواقع مشکل طرف حاد نیست بی پولی ادمو عقب میندازه و دیگه ازم سوال نپرسید.😁

البته مشکل ما که واقعا مشکل بود درد بی پولی نبود ولی اینطوری دهنش رو بستم..خدا ما رو نجات بده از این مخمصه🤲🤲

سلام دوستان جواب ازمایشمو گرفتم بتام ۲۸۸ شد ...الهی که به حق این روزای عزیز قسمت تک تک خانومای منتظر ...

مبارک باشه عزیزم

خداروشکر💖💖👼🏻👼🏻

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم عزیزم.پس اون wbcطبق چیزی که میگی بالا بودنش موردی نداره و ربطی هم به عدم موفقیت انتقال نداره ...

عزیزم جنین شما بلاست بود؟و‌گریدش آ بود؟

شما مشکل آندومتریوز ندارید؟هیسترو شدید تاحالا؟

مرسی از راهنماییت عزیزدلم.رو چیش فوکوس کنم عشقم   هیچی سالم نیست ۱ذره دلم خوش بشه.پیشنهادی دار ...

عزیزم همون سیگار خودش میتونه مقصر اصلی باشه، و چون برای تشکیل جنین 50 درصد سهم مرد هست اگر تغییر سبک زندگی نداشته باشن، شما نمیتونی با تقویت خودت جبران کنی

اما برای سبک زندگی، ترک همیشگی سیگار و قلیون و هر دود و دم صنعتی و سنتی😉 چون ممکنه با جایگزین فکر کنه

لباس زیر گشاد بپوشن و شورت های تنگ و اسلیپ رو یه مدت بذارن کنار، شلوار پارچه ایی خنک نه کلفت، جین و کتان کلفت رو بذارن کنار فعلا، مصرف زیاد مایعات، پیاده روی، اجتناب از پودر های مکمل پروتیین که تو باشگاه ها میدن، مصرف زیاد میوه و سبزیجات تازه(سبزیجات هویج، و گوجه و کدو سبز و.... هست نه فقط سبزی خوردن)، هر دو ساعت حدودا برن دستشویی و با آب خنک بیضه ها رو خنک کنن، اگر اضافه وزن دارن حتما لاغر کنن، و... 

گلم الکی و سرخود به همسرت گرمیجات نده، تعادل غذایی خیلی مهمه،مکمل های مخصوص آقایان رو دکتر براشون تجویز کنه و این جور چیزا