2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
واای من هپارین میزنم روزی دوبار، خیلی درد داره این سری و تک تک جاشون میمونه😞 هورمون رشد هم تزریق می ...

این چیه اخه اندازه یه عدس خونمردگی دراوردم.  قبلیا باز سر سوزن بود خونمردگی و کبودیشون این یه عدسه...خیلی سوز میده راس میگی به خدا...دلم شده مثله دل دون دون

والله قصدشون نه خیرخواهی و نه کمک... این بار یک نفر از اقوام خیلی اصرار که دقیقا مشکلت چیه شوهرت از ...

ببخشید که این حرف رو انقد واضح میزنم، چون میخوام نقل به مضمون بکنم، میخوام بدونید درصد بیشعوریه یه آدم تا چه حد میتونه باشه.( بخاطر شرایط خانوادگی ما تو فامیل یه احترام دیگه ای داریم، منظورم پول و ثروت و اینا نیست البته)

دو سه سال پیش جاری خواهرم که فامیل خیلی دورمون هم هست و چشم دیدن خواهرم رو نداره، بخاطر آزار دادن خواهرم، تو یه جمع نسبتا غریبه که زن و مرد بودن، و حدود پونزده بیست نفری بودن، یهو بلند منو از اونطرف صدا کرد، گفت لیلا چته، چرا بچه نمیاری، واسه خودت مثل خر جفتک میندازی؟! یعنی من خشک شدما!!!!

خواهرم چنان محترمانه از خجالتش دراومد که ....

اما من از خجالت آب شدم، دیگه نه میتونستم بشینم نه میتونستم پاشم از تو اون جمع برم تو اتاق.

یعنی بعضی ها واقعا با غرض و مرض هم آبروی آدم رو نشونه میگیرن هم بهمون و به نزدیکامون زخم های التیام نیافتنی میزنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای من هپارین میزنم روزی دوبار، خیلی درد داره این سری و تک تک جاشون میمونه😞 هورمون رشد هم تزریق می ...

اگه هپارین یا وارفارین مصرف میکنین مراقبت بیشتری از دندوناتون بکنین

بچه ها یه سوال.من دکتر بهم یه شیاف داد و یه امپول پروژسترون.شیافم ازاین شفاق پاکت زرده ۴۰۰ هس سیکلوژ ...

خوب بدون نظر دکتر که اشکال داره اخه...ولی قطعش نکن یهویی این میتونه بدتر باشه ادامه بده به نظر من و اول وقت که دکتر بود حتمااااااا برو پیشش عزیزم و بگو بهش

ببخشید که این حرف رو انقد واضح میزنم، چون میخوام نقل به مضمون بکنم، میخوام بدونید درصد بیشعوریه یه آ ...

اینجور ادما اتفاقا خودشونو و درجه بی شخصیتیشونو نشون میدن...اون باید خجالت بکشه اینقدر بی ادب بوده...من اگر توی جمعی باشم و همچین چیزی بشنوم واقعااااا فکر میکنم کسی که اینو گفته یه دیوانه زنجیریه...جدی میگم به خدا

سلام بچه ها خوبید میگم وقتی میگن سه روز قبل تخلیه باشه یعنی مثلا برای دوشنبه سه روز قبلش چندشنبه میشه

ببخشید آخه مطمئن نیستم کی میشه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
چطور؟ بابت دندونپزشکی میگی؟ خیل نگرانم یکی از دندون هام مشکل هم داره 😞 ممنونم بابت تذکرت⚘⚘⚘😘😘

نه دندون هارو خراب میکنه عزیزم. هپارین و وارفارین متاسفانه. واسه همین میگم بیشتر مراقب دندونات باش.   ❤❤❤❤❤❤

به نظر من باید پردنیزلون بدن...پردنی سیستم ایمنی رو یکمی متعادل میکنه و کم میکنه تا جنین راحتتر بمون ...

خودمم همین فکر رو میکنم.فقط در عجبم خود دکتر با این همه تجربه یعنی نباید خودش یه کاری میکرد

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
@زینبی_بابا   عزیزم من آزمایشم منفی شد متاسفانه.یه سوال دارم ازت ببین من آسم آلرژی دارم دکتر ...

عزیزم خیلی خیلی خیلی متاسفم 😢😢😢😢

ببین گلم اگر آزمایش خون رو موقع تخمک گذاری حدودا وسط سیکل هم انجام بدی ممکنه در این حد بالا بره پس نمیشه از روی اون نظر داد، حالا آسم هم هست پس دیگه اصلا WBC اختصاصی نیست

و اینکه فاکتور های التهابی آسم با ایمنی منجر به سقط فرق داره، اگر بارداری با علت نامشخص دارین اون وقت بهتره برید به متخصص ایمونولوژی ناباروری مراجعه کنید

ان شاالله که به زودی مامان بشی طبیعی