2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
یه هفته!!! بفهمه عمرا بره عمل کنه. بخاطر کارش میترسه از دست بده با این شرایط

همسر من میخواست بیشتر تو خونه باشه.گفتیم کارش سنگینه.حالا نمیدونم حرف ما تاثیرگذار بود یا نه.شاید کمترم بنویسن.موضوع اینحاست که احتمال این هست که محل عمل  ملتهب بشه.بعد عمل اگر مراقبت کنه.ببخشید شورت تنگ بپوشه.زیاد سرپا واینسته و وسیله سنگین بلند نکنه حتما که میتونه زودترم بره سر کار.

خدایا شکرت  
شما نتیجه گرفتین

از تسه؟بله که نتیجه گرفتیم.برا من که جنین تشکیل نمیشد ۸ تا جنین تشکیل شد.مورفو اسپرمی که از تسه برداشتن ۵ درصد بود.در حالیکه یک و دو بود معمولا‌.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان روز ۱۱انتقالم  منم صبح ساعت ۱۰ بیبی چک زدم  خیلی استرس گرفتمممم میشه بگین مثبته ...

مبارکت باشه عزیزم ،خداروشکر😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها جونم من دارم میرم ببمارستان پیامبران بستری بشم تو زایشگاه علائم هایپرم تشدید شده شکم اندازه خ ...

نگران نباش عزیز دلم...زودی خوب میشی...این هایپری رو همه امون کشیدیم...یه شب میخوابی دوتا سرم میگیری عالی میشی و زودی برمیگردی و شروع میکنی به ویار کردن...ای جان

آره واقعا چون خیلی از این کار در عذابم نوشتم تو امضام😒 ممنون عزیزدلم خیالم راحت شد

والله قصدشون نه خیرخواهی و نه کمک...

این بار یک نفر از اقوام خیلی اصرار که دقیقا مشکلت چیه شوهرت ازمایش داد و ..

من هم گفتم خیلی ببخشید ولی این یک مساله ی خیلی شخصیه و مربوط به ما دونفره..و دیگه چیزی نگفت...

دوسه روزی بیحال بود روز چهارم تب داشت وبدن درد ازمایش داد مثبت شد الانم همچنان تب وبدن درد داره خدار ...

خداروشکر...مراقب خودت باش خیییلی...

ان شاء الله مسافر کوچولوت یک دختر خوشگله😍😍

ولی در نهایت توکل کن به خدا..

بچه ها یه سوال...من امشب داشتم امپول انوکسارو دور نافم میزدم ولی جایی که زدم سوزن نرفت تو و خون اومد ...

واای من هپارین میزنم روزی دوبار، خیلی درد داره این سری و تک تک جاشون میمونه😞 هورمون رشد هم تزریق میکنم ولی نه درد داره و نه جاش میمونه..

خداروشکر...مراقب خودت باش خیییلی... ان شاء الله مسافر کوچولوت یک دختر خوشگله😍😍 ولی در نهایت توکل ...

ممنونم عزیزم ایشالا قسمت شمابشه 😘😘😘😘مواظبم هرچی خدا صلاح بدونه همون میشه 

@زینبی_بابا   عزیزم من آزمایشم منفی شد متاسفانه.یه سوال دارم ازت ببین من آسم آلرژی دارم دکتر ...

به نظر من باید پردنیزلون بدن...پردنی سیستم ایمنی رو یکمی متعادل میکنه و کم میکنه تا جنین راحتتر بمونه.. ازمایش ایمنی و انعقادی بده حتمااااا عزیز دلم