2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
شادن جون نوشابه گاز دار نخور فعلا وعده های کوچیک بخور حبوبات رو فعلا نخور زنجبیل و هل واسه نفخ عالیه ...

ممنون عزیزم😙😙😙 نوشابه که اصلا نخوردم ولی یکی دوبار آش رشته هوس کردم خوردم

زنجبیل مگه گرم نیست؟ اشکال نداره بخورم؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مگه قبلا صفر نبود؟ جواب اسپرموگرام همسر منم این ماه غافلگیرمون کرد، خدا کنه ثابت نباشه.

نه قبلا که صفر نبود البته از آزمایشش یک سال گذشته

امیدوارم با ای وی اف بتونن اسپرم خوب جدا کنن

فدات شم عزیزم حرف نگفته زیاد دارم با دلیل و برهان ولی نمیتونم اینجا بیان کنم حرف دل منو زدی ممنون ...

عزیز دلم انشاالله خدا بهت یه دختر و یه پسر ناز بده و به آرزوت برسی...ماها هممون به طریقی از دست دکتر جماعت کشیدیم ولی چه کنیم که گوشتمون زیر دندون دکترا و مراکز ناباروریه‌‌ ،،،دکتر تهران و شهرستانم نداره همین رویان کم منو اذیت نکردن ولی چه میشه کرد جز صبر...

انشاالله با همین دکتر عارفی جواب میگیری... مطمئنا دلیل سقط مکررت همون مورفوی صفر همسرتون هست...آخه منم مورفوی همسرم ۲ بود یه بارم طبیعی باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد دکترم گفت به خاطر همون مورفو هست الانم که رفتم تو سیکل میکرو😔

نه قبلا که صفر نبود البته از آزمایشش یک سال گذشته امیدوارم با ای وی اف بتونن اسپرم خوب جدا کنن

👍 حتما میشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیز دلم انشاالله خدا بهت یه دختر و یه پسر ناز بده و به آرزوت برسی...ماها هممون به طریقی از دست دکتر ...

مرسی عزیز دلم 

الهی امین🙏🏻🙏🏻

واقعا خدا هیچکس رو محتاج دکترا نکنه چه دکتر خوب چه بد، واقعا سخت و طاقت فرسا هست

دیگه باید جواب رو ببرم ببینم دکتر عارفی چی میگه

توکل بخدا

عزیزم این ازمایش رو همه دکترا میدن ؟؟

نه عزیزم معمولا کسانی که مشکوک به هایپر هستن رویان براشون مینویسه من آبان ماه کلی فولیکول داشتم اما تو آزمایشتم استرادیول ۲۰۰ بود که یعنی اون همه فولیکول پوچ بودن منم سیکل و کنسل کردم

اما بهمن ماه که آز دادم عدد E2 بود ۳۶۰۰ که بازم هایپر بودم اما خداروشکر ایندفعه فولیکولام پوچ نبود دیگه