2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
باشه ببین یه چیزی بگم منم انقدر حالت تهوع داشتم روم تاثیری نداشت زیاد اخر عوقمو می زدم 😢😢

افرین منم همین طوری بودم 😂😂

گفتم نکنه اونی که من خریدم مشکلی داشته 

پس کلا بی تاثیره رو همه 😂😂

والا من احساس خفگی دارم تو بارداری هام، همه چی تو حلقمه، انگار همش سیرم و دارم بالا میرم 

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین منم همین طوری بودم 😂😂 گفتم نکنه اونی که من خریدم مشکلی داشته  پس کلا بی تاثیره رو همه ...

من سر دخترم تینطوری نبودم ولی سر این ۴ کیلو کم کردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزدلم من قبل اینکه برای خودم دعا کنم همیشه دوستای خوبم تو این تاپیک و تمام منتظرا رو دعا میکنم که ...

الهی آمین 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

مبارک باشه عزیزم...انشالله به سلامتی و خوشی بغلشون کنی(امیدوارم دوتا باشن یه باره خیالت راحتشه) چقد این روزا روزای خوبیه اکثر بچه ها مثبت میشن😍😍

ای کاش همینطور آمار مثبتیا اضافشه🙏🙏🙏

الان صفر هفتمه 😂😂 ماه بعد انتقال دارم ولی ۳ بار بارداری داشتم و اخرشم دست خالی 😔😔

😂😂فک کردم بارداری ایشالا سر اینکی نداشته باشی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

مبارکه نوشین جان 🥰🥰🥰 الهی شش ماهه کربلا نگهدارشون باشه و بزودی قسمت همه منتظرها باشه 🙏🏻

ضخامتت اوکی باشه بدون استرا انتقال میده. فقط تا زمان انتقالت پیاده روی و آب فراوون و لوبیا سبز پخته ...

خیلی بدمزست😝ولی سعی می کنم بخورم مرسی از راهنماییت عزیزم 😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربون دلت بشم الهی عزیز دلم دکتر شما بعد مثبت شدن آزمایش دومتون گفت چیکار کنید؟ کی سونو کرد؟ واژینا ...

فدات😙😙😙 نوشین جون من سه شنبه روز 14 انتقالم دومین آزمایشمو دادم اولیشو روز 12 رفتم

بعد دکترم گفت چهارشنبه ی بعدش برم سونو که میشد 8روز بعداز آزمایش، واژینالم بود خداروشکر جوجم و قلبشو دید، 6هفته بودم اونروز

مرکز ما میگن یه هفته بعد از آز بریم سونو که مطمئن بشن ساک داخل رحمه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام مامان هدیه عزیز خوبی گلم  چه خبرا دختر نازت خوبه 💓 انشاالله سال دیگه مراسم علی اصغر ...

سلام عزیز دلم خودا چطوری دختر قشنگت خوبه شکر خدا . خدا کنه واقعا دیگه کم آوردم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
دوسه روزی بیحال بود روز چهارم تب داشت وبدن درد ازمایش داد مثبت شد الانم همچنان تب وبدن درد داره خدار ...

فقط دوای دردش شیاف دیکلوفناکه...حتما بهشون بگو استفاده کنه

شوهرم و مادرم فقط وقتی که شیاف استفاده کردن دو سه روز خوب شدن...انشاالله هرچه زودتر خوب بشن

سلام دوستان جواب ازمایشمو گرفتم بتام ۲۸۸ شد ...الهی که به حق این روزای عزیز قسمت تک تک خانومای منتظر ...

نازنین جون مگه شما انتقال داده بودی؟ مبارکت باشه عزیزدلم😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای نفخو نگو که من هرشب در حال انفجارم😕😕😕 نمیدونم چیکارکنم بهتر بشم فقطم شبا شدید میشه

شادن جون نوشابه گاز دار نخور فعلا وعده های کوچیک بخور حبوبات رو فعلا نخور زنجبیل و هل واسه نفخ عالیه آب زیاد بخور 

غذاتو آهسته بخور 

سرخ کردنی تا میتونی نخور مصرف مایعات رو ببر بالا 

غذای تند هم نخور مصرف شکر هم بیار پایین  

اینارو رعایت کنی نفخ از بین میره  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیز دلم خودا چطوری دختر قشنگت خوبه شکر خدا . خدا کنه واقعا دیگه کم آوردم

ماهم خوبیم خداروشکر عزیزم 

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته ولی امیدت به خدا باشه دیدی خدا چطور واسه من معجزه کرد ایشالا خدا همونطور سوپرایزت کنه به حرمت صاحب این ماه 💙💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷