2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

یعنی عاشق سرهمی هستما. اونم سفید وای که دلم غش رفت. ایشالا نه ماه دیگه که دنیا اومد تنش کنی و با نی نی برامون عکس بذاری.

اون یکیام قشنگ خوراک فصل گرمن. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی واقعا سرماخوردگی ربطی به مشکل ایمنی داره؟ اخه من هم سال به سال سرما نمیخورم و البته اگه بخورم ...

والا به نظر من که ربط داره

cd markerها رو باید بدی برا ایمنی

mtrfr /pa1اینا رو هم باید بدی برا جهش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببین با منم خیلی مودب و مهربون بود. حتی سر ضخامت زدم زیر گریه هم دکتر هم ماماش کلی دلداریم دادن. گفت ...

اره من ازش واقعا ارامش گرفته بودم خیلی منطقی بود اصلا پولکی نبود من الان نزدیک ۳۰ میلیون باید بدم خیلی از دکترا الکی امید میدن تا پول رو بگیرن بعد راحت میگن نشد اما نصر رک گفت شرایطت خوب نباشه الکی تو سیکل نمیبرمت.

انشالله جواب خوبیم بگیرم ازش 

دیگه فکر منفی نمیکنم دکتر خوبیه انصافا من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم راجع بهش الکی انتخابش نکردم 

انشالله دوستمونم جواب خوب بگیره جای دیگه ،حقم داشت ناراحت شه توقع نداشت اینارو بشنوه درکش میکنم 😔

منم اون روز که شنیدم حرفا بعضی دوستان رو بهم ریختم اما زود خوب شدم 😁❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه هنوز ان شالله برا ماه دیگه انتقال میدم شما کی انتقال داری؟

دارم دارو میخورم، ۱۳ شهریور میرم سونو ببینم اندومترم چطوره؟

سری قبل اندومترم نازک بود و به داروها جواب نداد سیکلم کنسل شد.

الان استرادیول و هپارین و هورمون رشد و پردنیزولون استفاده  دارم.

ممنوم⚘🙏🏻  تو ازمایشم نگاه کنم ببینم اینا هست؟!

خانمی شما بودی مرکز امید میرفتی؟ انتقال دادی؟

اخه من بیمارستان شریعتی میرم

انگار روشها و داروها یکیه

اخه منم روزی دو تا هپارین و یک هورمون رشد دارم

سلام  اگه کسی میخواد با دکتر نصر ای وی اف کنه و دارو نخریده من میتونم داروهام رو بهش بدم هزین ...

سلام عزیزم 

مگه ادامه نمیدی خودت؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷