2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
با هم انتقال دادیم عزیزم روز سه شنبه

🤣🤣🤣🤣🤣

خنگ شدم بخدا انقدر درد دارم.به دکتر گفتم گفت یا از برداریه یا از عوارض پروژسترون . گفت تو بارداری طبیعی بدن برای حمایت از جنین سطح پروژسترون رو افزایش میده که یکی از عوارضش مشکل معده هستش. حالا ماکه پروژسترون میزنیم معلوم نیست از کدومش باشه

به شما گفت کی آزماش بده ؟ به من گفته سیزدهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بازو دوست دارم و از شکم میترسم برا همین میخواستم ببینم همش رو بازو مشکلی نداشته باشه

شما چه امپولی تزریق میکنی؟ من هپارین روزی دوبار و هورمون رشد روزی یکی..

روبازو کبود نمیشه؟ دردش زیاد نیست؟

یک بار به ران پا زدم خییلی در اومد دقیقا نمیدونم کدوم قسمت ران یا بازو میشه تزریق کرد؟

اسفند که بار اول جایی دیگه میکرو کردم این آزمایش رو ندادیم فقط نوشتن آزمایش اسپرم که گفتن خیلی خوبه ...

عزیزم کار درستی میکنی صبور باش. درستش اینه ک دی اف آی مشخص بشه. ما ک آز تانل ندادیم علتش اینه ک وقتی تعداد اسپرم خیلی کمه جواب تانل درست درنمیاد براهمین گفتن ندین. ک البته ما آز دادیم ولی همونجور ک دکتر گفت آزمایشگاه نتونست جوابش رو اعلام کنه.

درمورد پودری ک شوهرت میخورد اگه تونستی از شوهرت بپرس شاید یادش باشه. بهم بگی. مرسی گلم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
🤣🤣🤣🤣🤣 خنگ شدم بخدا انقدر درد دارم.به دکتر گفتم گفت یا از برداریه یا از عوارض پروژسترون . گفت ت ...

شانزده روز بعد گفت فک کنم سیردهم میشه ولی من دوازده و چهارده میدم یکشنبه و سه شنبه هفته بعد ان شاالله البته من هروز دارم بی بی میزنم اگه مثبت بشه دوس دارم زودتر برم جنینمم سه روزه هست هفته دیگه چهارشنبه باید از خونم بلند بشم به خاطر همین زودتر میرم شما کجا انجام دادین و کی میرین ازمایش؟

اسفند که بار اول جایی دیگه میکرو کردم این آزمایش رو ندادیم فقط نوشتن آزمایش اسپرم که گفتن خیلی خوبه ...

توی نت سرچ کردم کلومیفن برای مواقعی ک کمبود تستسترون هست هم تجویز میشه البته روی تستسترون تاثیر نداره ولی درمواقع کمبود تستسترون تزریق صورت میگیره ک کلومیفن از عوارض اون تزریق روی هیپوتالاموس و.. جلوگیری میکنه. آزمایش تستسترون شما اوکی بود؟ ببخشید سوال خیلی تخصصیه شاید ندونی ولی گفتم بپرسم ازت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بارداری پوچ یا جنین پوچ؟ اینا باهم فرق داره؟ اخه سوال دوستمون رو اینطور متوجه شدم که گفت جنینم پوچ ن ...

اره بخدا

تو انتقال قبلم پوچ بود 

حتی تا ۹ هفته صبر کردم که قلب تشکیل شه، اخرم نشد

انقدرم تهوع داشتم و اذیت شدم

گفتن چون ساک داشته رشد میکرده و بتات بالا میرفته تهوعت بخاطر این بوده

میخوام بگم تمام علایم بارداری روهم داشتم ولی اخرش سقط کردم

خواهش 
شانزده روز بعد گفت فک کنم سیردهم میشه ولی من دوازده و چهارده میدم یکشنبه و سه شنبه هفته بعد ان شاالل ...

من مطب دکتر عطار شاکری میرم تو بیمارستان پیامبران کارهارو انجام میدن. به من گفت سیزدهم میترسم زودتر برم . الهی به حق صاحب این ماه عزیز دلت شاد بشه. تا الان بی بی چک زدین هاله ننداخته؟ البته زوده دیگه

عزیزم کار درستی میکنی صبور باش. درستش اینه ک دی اف آی مشخص بشه. ما ک آز تانل ندادیم علتش اینه ک وقتی ...

باشه عزیزم البته یه موضوع تعداد اسپرم همسر من ۲۱۶م بود که دکتر گفت ما ازین میزان یه تعداد هم سالم در بیاریم کافیه اما جدی میگم دکترم خیلی با این موضوع ساده و راحت برخورد کرد و به من گفت عزیزم هیچ مشکلی نداره و دو ماه دارو کفایت میکنه و جای نگرانی نیست که ازین بابت خداروشکر میکنم که دکتر تو برخوردش بهم آرامش داد

شما چه امپولی تزریق میکنی؟ من هپارین روزی دوبار و هورمون رشد روزی یکی.. روبازو کبود نمیشه؟ دردش زیا ...

تو نت سرچ کنی عکساش میاد کدوم قسمتا مجازه

اتفاقا رو بازو اصلا درد نداره

من که اصلا حس نمیکنم

خواهش