2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
مرسی بهم امید دادییی 😭😍😍

ببین عکس لباسا رو کدوم صفحه گذاشتی؟ امروز کلی کار داشتم نرسیدم صفحات رو بخونم، فقط دنبال لباسا گشتم پیداشون نکردم!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه جا خوندم باید 50 روز از اولین روز آخرین پریود گذشته باشه. فکر کنم هفته شش و هفت. بعضی جاه ...

ممنونم.یه سوال دیگه.جنین فریز رو چند سیکل معمولا انتقال میدن؟

خدایا شکرت  
ممنونم.یه سوال دیگه.جنین فریز رو چند سیکل معمولا انتقال میدن؟

اگه اشتباه نکنم هفدهم تا بیست و یکم سیکل. بستگی داره جنین چند روزه باشه و ضخامت کی مناسب باشه.  البته مطمئن نیستم اما فکر کنم اینجوریه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به روی ماهت امروز ۵ صبح با درد شدید بلند شدم یعنی جیغ میکشیدم تا همسرم بره شربت معده بخره و بی ...

منم اسید معده اذیتم میکنه من فک میکردم چون پرخوری میکنم از اونه قبلنا هم خیلی داشتم الان زیاد شده تقریبا هرشب

اصولا اگه پوچ باشن تو انتقال که جنین از فریز درمیاد مشخص میشه و جنین انتقال داده نمیشه.. فکر و خیال ...

نه ستاره جون 

من جنینم گرید a بتام عالی، ساک خیلی خوب رشد میکرد ولی بارداریم پوچ بود

اصلا ربطی نداره

متاسفانه هم بارداری پوچ و هم خارج از رحم تو ivfاتفاق میفته

خواهش 
خانوماسلام میخوام ازتون مشورت بگیرم من تودومین انتقالم که اسفندماه بودباردارشدم دوقلواماخب متاسفانه ...

قبل آمپول زدن برو دکتر تا سونو کنه و وضعیت فعلی ات رو ببینه و بعد خودش بهت دارو میده...

همین اتفاق برای من افتاد من هم اسفند انتقال دادم اخر فروردین سقط البته بدون کورتاژ

باردار نیستی؟؟بی بی چک زدی؟

خب باید مثلاً چهار روز به بازو راست بزنی و چهار روز بعدی به بازوی چپ بعد دوباره عوض کنی ، روی شکم هم ...

منم بازو دوست دارم و از شکم میترسم

برا همین میخواستم ببینم همش رو بازو مشکلی نداشته باشه

خواهش 
آزمایش داره دیگه به دکترت بگو برات مینویسه  من سالها سرما نمیخوردم اصلا و همیشه با ی حس غروری ...

یعنی واقعا سرماخوردگی ربطی به مشکل ایمنی داره؟

اخه من هم سال به سال سرما نمیخورم و البته اگه بخورم رو به قبله میشم.

ولی حقیقتش مراقبتم هم خیلی زیاده..

دقیقا چهفاکتوری رو ازمایشی باید بدم.

یک سری ازمایش ایمنی دادم سالم بودم.

نه ستاره جون  من جنینم گرید a بتام عالی، ساک خیلی خوب رشد میکرد ولی بارداریم پوچ بود اصلا ربط ...

بارداری پوچ یا جنین پوچ؟ اینا باهم فرق داره؟ اخه سوال دوستمون رو اینطور متوجه شدم که گفت جنینم پوچ نباشه..

با انتقال باردار شده بودید؟ خیلی سخت بود براتون که متاسفم😣