2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
بچه ام پسره 😛

خدایاااا دلم رفت براشون عسیسممممم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم .من هم ۲تا جنینم رو انتقال دادم واین آخرین تلاشم برای مادر شدن هست.برام دعا ...

ای جااانم  😍😍به سلامتی و دل خوش ،منتظر خبر خوبت هستیم ،انشالله دو هفته دیگه همه با هم جشن میگیریم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم فاکتورهای اسپرم همسر شما چند مال همسر من تعداد ۸۶میلیون حرکت ۴۰مورفو ۴ Dfi35

دختر خوب، خداروشکر همه چی خوبه پس چرا اقدام نمیکنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آقایون باید جدا زیر نظر اورولوژیست ویزیت بشن اغلب مرکزهای خوب متخصص خوب دارن  من فکر میکنم ...

نه اتفاقا کسایی که مشکل ازخانم هست خیلیا اصلا جواب نمیگیرن حتی 

مال خانمها بستگی به سن داره اگر سن کم باشه راحت جواب میگیرن 

مال اقایون همون اسپرمه خودش خدای دردسر

الهی عزیزم ایشالا که مامان میشی منم آخرین تلاشمه امیدوارم که به ثمر بشینه و حسرت نخوریم  &nbs ...

عزیزم ،انشالله که به حق همین ماه عزیز ،شما هم مامان شدی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دختر خوب، خداروشکر همه چی خوبه پس چرا اقدام نمیکنی؟

Dfiخیلی بالاست 

میترسم با میکرو هم نشه 

یکبار شیراز رفتم دکتر اصلا بقیه فاکتورهای اسپرم روندید همون که dfiرو دید گفت فقط اهدایی

ازاونموقع ترس بهم وارد شده میترسم واقعا نشه 

الان قرار دوماه دیگه انشالا بیام تهران 

بلاخره تصمیم گرفتم این ماه برم انتقال بدم جنین هامو ولی حالم یه جوریه دلشوره دارم استرس دارم ترس دارم 

نه بخاطر اینکه منفی بشه نه خوشبختانه اصلا استرس اینو ندارم چون خیلی وقته محکم به خدا توکل کردم و فرمون زندگیمو دستش دادم راضیم به رضای خودش

نگران اینم میتونم مامان خوبی باشم میتونم به خوبی بچمو تربیت کنم نگران اینم با این وضعیت جامعه تکلیف چی میشه و هزاران سوالی که تو ذهنم رژه میرن و اخرین سوالم اینه از خودم اصلا بچه بیارم یا نه ،؟؟؟

چیکار کنم از این استرس خلاص شم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
از آی یو آی میترسی؟! ترس نداره. واقعا هیچی نیست. چهار پنج تا دونه آمپول میزنی بعدش میری انگار معاینه ...

عزیزم اسم سایتی که ازش خریدی رو میدی

خیلی نازنننن😍😍😍

من هم فردا انتقال دارم باید انرژی مثبت بدم😊

عزیزم ،انشالله که به حق همین ماه عزیز ،شما هم مامان شدی 

مرسی جانا ممنون مهربونم ایشالا همه با هم 

اینسری خیلی متوسل شدیم  خدایا صداهامونو بشنوه 😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم اسم سایتی که ازش خریدی رو میدی خیلی نازنننن😍😍😍 من هم فردا انتقال دارم باید انرژی مثبت بدم ...

عزیزم قبل انتقال چه داروهایی داشتی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود