2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045396 بازدید | 684464 پست
این چه حرفیه عزیزم...بارها همه گفتن و منم دوباره میگم اصلا به علائم توجه نکن.از تو با اون روحیه شاد ...

ای جان، آره من شنگولم یهو فسسس میشم   

امروز صبح دوباره لک دیدم. زنگ زدم مشاور پزشکی ابن سینا، گفت اگه لک هات ادامه داشت روزی یه شیاف اضافه تر استفاده کن. 

دیگه ببینم چی میشه دیگه... جالبه دقیقا بعد شیاف لک میبینم. حالا اگه بازم دیدم اون یه دونه اضافه رو رکتال میذارم به تجویز خودم.

پروانه جونم مبارکت باشه😘 با تمام وجودم برات دعا میکنم🙏🙏از خدا میخام بداد دلت برسه. الهی دلت رو خی ...

چقدر نوشته هات به دلم نشست.ممنون عزیزم.ان شاالله دل شماهم خیلی زود شاد بشه طبیعی باردار بشی دیگه این مسیر طولانی تا تهران رو نری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم همون اول کار برات میکرو درنظر نمیگیرن..احتمالا اول دو یا سه بار iui میکنند اگه جواب نداد ...

ببخشید من شنیدم ای یو لی وای وی اف احتمالشون فقط بیست درصده نه؟

ولی می میکرو چهل درصد

خب ازهموم اول ادمو میکرو کنن چند سال الکی اواره نشه الکی هزینه نکنه

بعد یه سوال

این ای یو ای و میکرو واینا درد دارن؟؟

من خیلی میترسم یه بار رفتم عکس رنگی هف جدم اومد جلوچشمم😭😭😭😭😭

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
سلام بچه ها من اسپرین رو قطع کردم شربت معده گرفتم دوباره امروز صبح ساعت ۵ با معده درد بیدار شدم خیلی ...

عزیزم در این مرحله پر استرس ممکنه از هر چیزی باشه با تموم وجود درکت میکنم که چقدر نگرانی و استرس داری انشاءالله مال بارداری هس معده درد من اولین نشانه ام معده درد بود البته نه تا این حد زیاد انشاءالله خوش خبری دوستانی که انتقال دادین برای همه تون دعا میکنم انشاءالله همه تون مادر شدین به امید خدا 😍

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام گلم منم مثل توم منتهی دکترم دیروز گف بیا ای یو ای ..تو ای یو ای شدی؟

نه 

خیلیم میترسم😭😭😭😭

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
عزیزم در این مرحله پر استرس ممکنه از هر چیزی باشه با تموم وجود درکت میکنم که چقدر نگرانی و استرس دار ...

گفکم شاید برای پروژسترون باشه واقعا اذیت کننده هستش انقدر که دولا دولا راه میرم انتظار داشتم با قطع آیپرین بهتر بشم که نشد

قربونت برم الهی دعاگوی همه هستم ایشال همه زودی از چشم انتظاری در بیان

از آی یو آی میترسی؟! ترس نداره. واقعا هیچی نیست. چهار پنج تا دونه آمپول میزنی بعدش میری انگار معاینه ...

عکس رنگیم همینو گفتن

ولی من واقعا زجر کشیدم😢😢😢

چرا پس یه خانومی تو مرکز مام می گفت براش چهار تا جنین تشکیل شد هر چهارتارو تو یه نی براش گذاشتن گفت ...

بهار جون اگه کیفیت جنینها پایین باشه حتی ممکنه تا 5 رو هم تو یک بسته بگذارند

دوستم پارسال پانکچر شد 5 تا جنین رو یک بسته کردند بعد اعتراض کرده بود چرا یک بسته کردید و اینجوری من فقط یک شانس انتقال خواهم داشت؟ گفتن چون فقط یدونه جنین گرید a داشتی

ظاهرا اینا یک سرگروه میگذارند تو هر نی که حتما باید سرگروهه a یا ab باشه و اگه مثلا تو 5 تا فقط یکیش این کیفیت رو داشته باشه هر 5 تاشو میکنند یک بسته

من پانکچر دومم سه تا شد که یک نی کردند و پانکچر سومم 5 تا شد که دو نی کردند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرکز دولتیه؟ خیلی قیمتاش خوبه

بله عزیزم دولتیه طرح تخفیفی داره، سالی دوبار پانکچر سه بار انتقال

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم ممنووون 🐣 خودت خوبی  اره میگه آخر سر واسه منم گفت ولی ۹۰ درصد  نگو تعیین جن ...

نه نمیگم اره هر دفعه رفتم جز دفعه اول فقط با خودش سونو شدم خیلی وارده مرسی که معرفیش کردی 🤗🤗😘😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چقدر نوشته هات به دلم نشست.ممنون عزیزم.ان شاالله دل شماهم خیلی زود شاد بشه طبیعی باردار بشی دیگه این ...

قربونت برم❤💋

آمین👶🙏

این چند روز شاد و سرحال باش، بعضیا میگن کلیپ های جک و خنده دار ببینی خیلی خوبه... البته نه ک ب قهقهه بیفتی😁 در حد لبخند

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

خانم های مطلع

کدوم مرکز ناباروری تو تهران بهتره؟

رویان،صارم،لاله؟؟

احتمالا هفته بعد که شش هفته تموم میشه میرم . من لکه بینی هم داشتم پروژسترون رو بیشتر کرد خداروشکر بر ...

الان اکثرا لکه بینی دارن ولی همین که قطع شده خودش خیلی خوبه، توکل به خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...