2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما

من دوساله اقدامم

پلی کیستیکم ومشکل دیگه ای ندارم

تخمدانم به دارو همیشه جواب میده و ماهایی که دارو مثل لتروزول و کلومفین و..خوردم تخمک های خوب داشتم چندتا

عکس رنگی گرفتم اونم خوب بود

ولی باردار نمیشم

شوهرمم خوبه

حالا برم مراکز ناباروری برام میکرو  مینویسن؟

هزینش چقدره حدودا

واینکه تهرانم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ممنون عزیز دلم انشالله به نتیجه برسید اخه سنم بالاست واسه ی همون

انشأالله به امید خدا🙏😍

خدا بخواد این حرفا نیست توکل به خدا شما قدمتو بردار برو یبار پیشش ویزیت شو حتما ضرر نداره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
حداکثر سه نی هست چون در هر نی حداقل دوتا جنین میگذارن

چرا پس یه خانومی تو مرکز مام می گفت براش چهار تا جنین تشکیل شد هر چهارتارو تو یه نی براش گذاشتن گفت میخوان چهارتارو باهم انتقال بدن مگه میشه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خوب مثلا حالا بگید بهم که کمتر باشه    

میتونی بپرسی اسیدفولیک خارجی بهتره بخورم یا ایرانی؟ سوال خودمم بود ماما بهم گفت فرقی نداره ما اسید فولیک یک مینویسیم.

اگه پرسیدی جواب دکتر رو ب منم بگو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم از راهنماییهاتون  ، حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ، خیلی رفرنسهای خوبی معرفی کردید ...

اخ آخ ..چقدر مثل همیم! درکت میکنم عزیزم

تیاراجون بی تارف هرچی هوس کردی و دلت خواست بگو من برات درست کنم بیارم...تعارف نمیکنم به خدا..دلم گرفت وقتی خوندم پستتو 😔 یاد خودم و تنهایی هام افتادم.. هرکمکی خاستی رو من حساب کن💖💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مامان منم همین طوریه...در عوض وقتشو برای چیزای دیگه صرف میکنه...هروقت هم بحثی پیش بیاددمیگه بچه میخو ...

مامان منم همینه!! تو هیچ کدوم از مراحل درمان بامن همراه نبود که هیچ ؛برعکس دلمو خالی میکرد..بعد زایمانمم  یک شب کنار من نموند.میگفت مادرشوهرت بمونه پیشت ...خودم تنهاموندم و انقدر بهم فشار اومد بخیه هام باز شد.با مکافات خوبش کردم.یک ماه و نیم سفالکسین خوردم روزی سه تا ! 

الانم که بچه نمیخابه شبو تا صبح بیدارم یکبار تارف نکرده که بیاد کمکم.از حرفاش فهمیدم که چون شبیه شوهرمه دوسش نداره که البته که برام مهم نیست. ...خیلی عجیب شده مادرم..فقط به فکر پوله ! اه باز یادم افتاد!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
کاش مامان منم مثل مامان شما بود اینجوری من عذاب وجدان نمیگرفتم راحت تر میتونستم برا زندگیم تصمیم بگی ...

الهی بمیرم...ای خدا....ایشالله به حق این روزا زودتر مامان میشی دلشون شاد میشه...دیگه سرشون گرم میشه به نی نی ها ...الهی امین

مامان منم همینه!! تو هیچ کدوم از مراحل درمان بامن همراه نبود که هیچ ؛برعکس دلمو خالی میکرد..بعد زایم ...

خداروشکر ساراجون خودتون هستین...نی نی درسته بدقلقه ولی سلامته...خداروشکر که همو دارین...خودت خیلی قوی هستی و همه اینا رو یه نفره به بهترین حالت خداروشکر مدیریت کردی و میکنی....

سلام . ببخشید ک ریپلای کردم منم قصدم ای وی اف تعیین جنسیته . مرکز امید اینکارو انجام میده ؟

بله انجام میده...خیلی ها رو دیدم انجام دادند.

جالبه این بار یک خانمی بود که یک دختر داشت و دخترش هم یک دختر داشت یعنی مادربزرگ بود پانکچر شده بود برای تعیین جنسیت اومده بود مرکز..

خیلی برام جالب بود😊😊به خانمه میخورد ۴۵ سال رو داشته باشه ولی ازش نپرسیدم سنش رو..