2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم ببخشید شما رضا نصر مرکز مام میرید

سلام عزيزم

من يك بار رفتم مطبشون ولي ايشون بهم گفتن كه خيلي شانس ميكرو ندارم .زيره نظره دكتر پاكروش دارم انجام ميدم

واقعا من ته دلم خالی شد کاش چیزی نمیخوندم ازش  یه روز خیلی تعریفه یه روز میکوبن ما این وسط دلش ...

گلم دلت رو محکم بگیر و همه چیز رو بسپر دست خدا. انشالله که حتما نتیجه میگیری.

بله عزیزم ممکنه دو نفر تجربه های متفاوتی از برخورد با یه پزشک داشته باشن. حتی ممکنه توی دو مراجعه مختلف دو تا برخورد مختلف دریافت کنیم. شما اگر برخورد احترام آمیز دیدی پس اصلا به دلت بد راه نده و ادامه بده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا عین نصر البته راستش رو بگم من بهم ثابت شده ست و بهمین خاطر تایید میکنم حرفشون رو،یکی از دوستا ...

والا من که به دکترم خیلی اعتماد دارم و وقتی چیزی میگه ازش قبول میکنم. توی همون سیکل بدون هیچ تقویتی از نه تا تخمک ده تا جنین با گرید آ برام تشکیل شد.

ممنون عزیزم اتفاقا من فکر میکنم‌ تو دل کسی رو خالی نکردم، کاملا واضح و چندین بار گفتم که دکتر نصر ک ...

آره عزیزم منظورم به شما نبود. کلا دیدم یه موج منفی علیه ایشون توی گروه راه افتاده بخاطر همین گفتم شاید بقیه بیمارهاشون ته دلشون خالی بشه 

وگرنه گلم کاملا به شما حق میدم از برخوردی که باهاتون شده ناراحت و عصبانی باشین. اونم وقتی اییین همه راه رو برای همین کار اومدین 😒 هر کس دیگه ای هم جای شما بود همینقدر ناراحت میشد. از خدا میخوام که با دکتر عارفی توی اولین انتقالتون نتیجه بگیرین و دلتون شاد بشه 🙏🏻

اره نوشته دور ناف ۹۰درجه الان بازم چک کردم زنگ زدم از مامای مرمزم پرسیدم گفت هواگیری کن دورناف بز ...

آهان پس اگر هم نوشته هم از مرکز پرسیدین دیگه شک نکنین.

آخه من تا حالا هر چی hcg داشتم عضلانی بود برای همین گفتم. حتما برای شرکت های مختلف فرق داره 

بچه ها من امروز روز دهم انتقالمه. جنین کامپکت (4 روزه) انتقال دادم. از امروز غروب چند تا لک قهوه ای ...

نه اتفاقامن روز۷انتقالم لک ودیدم وقطع شدقهوه ای بوددوقلوباردارشدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
یعنی شمام فقط رو بازو زدی همه رو؟

نه عزیزم من به شکم میزنم ولی چون الان دیگه شکمم بزرگ شده دکترم گفته یا به بازو بزن یا ران پا،،  ولی خب مثلا بوسرلین کلا به بازو میزدم و تجربه تزریق به بازو رو دارم

اوندفعه گفت کامل دربیار  شرمنده یسوال برا سونو باید کامل تمیز باشیم؟   مثلا سه روز گذشته ...

از چی سه  روز گذسته.؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه عزیزم من به شکم میزنم ولی چون الان دیگه شکمم بزرگ شده دکترم گفته یا به بازو بزن یا ران پا،،   ...

من از تزریق رو شکم میترسم و دلم نمیاد، میخوام همه رو بازو بزنم، برا همین خواستم بدونم ایا مشکلی هست و دوم اینکه جا کم میارم بنظرتون؟

خواهش