2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام دوستان خوبيد؟ ميدونيد هزينه فريز جنين چقدر هستش؟

چیزی که میگم برا بیمارستان بهمن تو تهرانه. به ازای پنج تا جنین که هزینه ای پرداخت نمیکنی و هزینه اش رو موقع پانکچر گرفتن. ولی به ازای هر ۴ جنین اضافه ۲۰۰ هزار تومن. هزینه برا یک ساله و هر سال باید شارژش کنی

بچه ها برید سایت سمت خدا یه طرح داره فرزندان غدیر ششم شهریور ثبت نام‌میکنه کمک هزینه ناباروری کسایی ...

جزییات رو خبر نداری؟

ما که مخفی از عالم و ادم داریم ای وی اف میکنیم.

میترسم این دفعه اسم و رسممون رو فاش کنند😁😁

چقدر میدن؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کردی عزیزم چندتا میزدی هی میشستی نگاه میکردی   ایشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزدلم

دیگه دوتا داشتم زدم دلم خنک شد😅😅😅

قربونت عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
جزییات رو خبر نداری؟ ما که مخفی از عالم و ادم داریم ای وی اف میکنیم. میترسم این دفعه اسم و رسممون ...

نمسدونم یه خانما گفت منم گذاشتم فعلا میرم توسایت ببینم شامل کیا میشه یجا نوشته بود وام‌میدن شاید به بعضیا کمک کنن به بعضیا وام بدن روز هفتم محرم روز علی اصغر ثبت نامه یادت باشه همون روز بری ثبت نام کنی

یا رب العالمین
از خانمای همدانی م اینجا داریم که بیمار دکتر یاونگی باشه؟ ای یو ای انجام داده باشه

عزیزم من میکرو کردم دکترمم پیله وری هستش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت گلم ماهم خوبیم فسقلی هم خوبه دست بوس خاله اش هست ❤️😍 گلم تا زیر ۵ماه خوابش همینطور هست دختر ...

خداحفظش کنه 😘😘

پس هنوز این داستانو داریم تا دوسه ماه 😓مرسی گلم.برادرم اونجاست .میخاد بیاد میگم برام میاره .

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای وااااااایی 😔😔😔😔 خيلي برای خواهرتون ناراحت شدم، ان شاء الله که تا الان مامان شده و دلش شاد

زینب جان

متاسفانه دیگه ناالآن باردارنشده،خیلی براش دعاکنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خانوما درد سینه ها طبیعیه پس از پانکچر درد نوک سینه وبغلای سینه که دست میزنم درد می گیره طبیعیه؟

اگه داروی پروژسترون داشته باشی،سینه ر تحریک می‌کنه ونوک سینه یا کل سینه درد میگیره.حالا شیاف پروژسترون یاآمپولش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنونم عزیزم از راهنماییهاتون  ، حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ، خیلی رفرنسهای خوبی معرفی کردید ...

وقتی حرکت بچه کم‌میشه یا حرکت نداره اگه یه چیز شیرین یا آبمیوه بخوریم بهتر نمیشه؟

خدایا شکرت  
ممنونم عزیزم از راهنماییهاتون  ، حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ، خیلی رفرنسهای خوبی معرفی کردید ...

تیاراتیام جان منم تقریبا مثل شما هستم.البته تا جایی که بتونم کمکحال بقیه هستم.ولی از احوال خودم هیچی به کسی نمیگم و اصلا کمک نمیخوام.راستش من دوس ندارم کسی درگیر من باشه و از زندگیش بزنه و بیاد کمک من.البته یه جاهایی آبجیم اومده کمکم.مثل چیدن جهیزیه م.ولی تا جایی که بتونم خودم کارامو میکنم.ان شاالله در مرحله بچه داری هم خودمون از پس کارامون برمیاییم و خدا کمکمون میکنه.

خدایا شکرت