2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ممنونم عزیزم از راهنماییهاتون  ، حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ، خیلی رفرنسهای خوبی معرفی کردید ...

ای قربون دهنت منم دقیققققققققققق مثل خودتم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شاالله مثبت بشی.    

دوتاییمون به امیدخدا گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنونم عزیزم از راهنماییهاتون  ، حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ، خیلی رفرنسهای خوبی معرفی کردید ...

مامان منم همین طوریه...در عوض وقتشو برای چیزای دیگه صرف میکنه...هروقت هم بحثی پیش بیاددمیگه بچه میخوای چیکار...حوصله داری...سنتم بالاست نمیخواد...برو خداروشکر کن که نداری...حتی یک بارهم نذاشته من خودمو خالی کنم یا حرفی بزنم ...توی تمام مدت پانکچر و این چیزا فقط یه بار اومد گفت خیلی بی عقلی...توی سال های بعدشم هروقت حرفی از ناباروری من و غیره بشه بحث رو عوض میکنه...سال تا سال خونه من نمیاد...فقط توی کار نیشه بهم...من هیچ کسیو ندارم...البته خواهرمو خیلی دوست داره...و وقتی دختر خواهرم به دنیا اومد وقتشو خیلی صرف اون میکنه...اما منم مثل شماها میدونم که وقتی نی نیم به دنیا بیاد هیچ کسی جز منو باباشو نداره...هیچکسی این روزای منم نمیبینه...و تنهایی به دوش کشیدن این بارا به هرحال سخته

از خانمای همدانی م اینجا داریم که بیمار دکتر یاونگی باشه؟ ای یو ای انجام داده باشه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام تارا جان خوبی عزیزم 

سلام نسرین جان 

ممنون خوبم عزیزم شما چطوری؟ ما که فعلا وسط این باتلاق دست و پا میزنیم انتقال سومم و دیگه توان روحی برای ادامه ندارم 

پرونده پانکچرو بستم دوبار پشت سرهم بهمن و خرداد پانکچر کردم و سه بسته جنین شد که با خودم عهد کردم دیگه نرم پانکچر اگه خدا بخاد بده با  همینا میده  نداد هم حتما نمیخاد بده دیگه خیلی هم شکرش والله چی بگیم دیگه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شما مشکل خاصی داشتی که گفتن فرتیل نخوری؟ و اینکه گفتی بخاطر انعقاد یعنی این دارو باعث انعقاد خ ...

امروز دکتر خودم بود گفت فرتیل سی ام رو بخور!! هر کدومشون یک چیزی میگند مشکلی نداره واسه انعقادت ولی به بالا رفتن ضخامت اندومتر کمک میکنه 

هرکدومشون یک چیز میگند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

عزیزم خدا بهتون انرژی بده!خدا بهتون سلامتی بده که با هم سرکار میرید و‌هم همه چیز رو‌مدیریت میکنید.نگران نباش!من خیلی از اطرافیانم یا دوستام که خارج هستند بعد زایمانشون تنهای بودن!

حتی الان بخاطر کرونا دوستانشونم نمیتونن برن کمکشون.

اما تونستن از پس همه چیز بربیان،نمیگم راحته،اما خدا کمک میکنه بهتون.من مطمئنم!

الان خود من یه نگرانیم اینکه بخاطر این نوع بارداری بعد مثبت شدن نتونم برم سرکار(بخاطر لکه بینی یا خونریزی!منم که عاشق کارم هستم)

اما سپردم بخدا!

انشالله هم باردار میشم و هم میرم سرکار😍

توکلتون بخدا!

مامان منم همین طوریه...در عوض وقتشو برای چیزای دیگه صرف میکنه...هروقت هم بحثی پیش بیاددمیگه بچه میخو ...

درک میکنم عزیزم ، بله واقعاً خیلی سخته من بیشتر دلم برای بچم میسوزه که قراره خیلی تنها باشه وگرنه خودم که دیگه آب از سر گذشته شدم ، اتفاقاً خواهر منم چند سال اول بدنیا اومدن بچش شاغل بود و مادرم بچشو نگه میداشت خواهرمم خونش تو همون محل بود و راحت شام هم خونه ما بود منم مجرد بودم خیلی بهشون رسیدگی میکردم ولی مادر تو همون موقع مجردیم هم باهام اتمام حجت کرد گفت اگه تو ازدواج کردی و بچه دار شدی باید بزاری مهد چون من دیگه توان نگه داری یه بچه دیگه رو ندارم ،، من ازش انتظار ندارم بیاد از بچه من پرستاری کنه ولی واقعاً تو این چند ماه بارداری دلم شکست که نمیاد به من سربزنه حداقل ماهی یکبار که میتونه بیاد هر دو تهران زندگی میکنیم ، واقعاً بچم خیلی از این لحاظها تنها میشه چون میدونم بچه ای که مادرش شاغل باشه چطوریه خواهرزادمو دیدم من خودم انقدر بهش محبت میکردم که همش به من چسبیده بود و از نبود مادرش غصه  میخورد با این حال که هممون دورش بودیم حالا بنده خدا بچه من   

من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

سلام عزیزم شما چرا امریکا رو ول کردی اومدی اینجا؟ منم تعرف نصر رو خیییییییلی شنیدم ..هزینه هاش گرونن؟

عزیزم خدا بهتون انرژی بده!خدا بهتون سلامتی بده که با هم سرکار میرید و‌هم همه چیز رو‌مدیریت میکنید.نگ ...

ممنونم عزیزم از حرفای پر از انرژیتون ، برام خیلی دعا کنید ، منم دعا میکنم ان شالله که زود زود هم مادر میشید هم سرکار میرید ولی من که اگه شرایطشو داشتم البته منظورم تو شرایط صحت و سلامت دیگه نمیرفتم حیف که نمیتونم نرم 

سلام دوستان خوبيد؟ ميدونيد هزينه فريز جنين چقدر هستش؟

سلام

بستگی ب تعداد جنین داره

از یک میلیون و پونصد تا چهار میلیون متغییر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻