2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
سلام  دوستان  من جنوب هست قرص روکین میخوام گیرم نمیاد سایتی رو میشناسید که فروش اینترنتی ...

عزیزم منم پریروز خیلی دنبال این قرص گشتم گیرم نیومد چون چندماهه این قرصو می خوردم قرص خوبی بود و بر عکس قرصهای دیگه ال دی اصلا چاقم نمی کرد از داروخانه مشورت گرفتم بجاش کنتراسمین گرفتم گفت ترکیباتش همون ترکیبات روکین هست

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

هرسال شب سوم محرم  مادرشوهرم ۶۰۰ غذا  میده هیت امسال به خاطر کرونا کنسل شد ولی چون عادت کرده  هر سال غذا  بده گفت ۲۰۰ غذا  میپزم منم تازه حقوق  گرفتم  ۱۰۰ تومن دادم گفتم مادرجون به نیت من هم هر چی خواستی  بگیر البته هرسال  از حقوق خودم پول میدم  بنده خدا گریه کرد  شب قبل انتقال قران گرفت بالاسرم آب پشت پام ریخت  الانم همه دور دیگ و غذا  جمع بودن  یواشکی به من زنگ زد گفت دلت رو بشکن ازش بخواه منم کلی گریه کردم من تو این راه خیلی زحمت کشیدم از سال ۹۴ از ویزیت مطب تا مراحل آی وی اف خودم دادم  تقریبا  کل هزینه هارو خوردم با پول خودم پرداخت کردم زندگیم خدارشکر خوبه من و همسرم همدیگر دوست داریم ولی تو زندگیمون یه چیزی  کمه بارها گفتم به خدا به خدا این عشق حیفه یه حاصل نداشته باشه 

خدایا خودت معجزت نشونم بده به حق گریه  ها اشک هایی هر سال محرم ریختم خودت چشم انتظاران را دعاشونو اجابت کن نزار طمع مادرشدن به یه حسرت  همیشگی تو دلمون  بمونه 

ارحم الراحمین🙏

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرسال شب سوم محرم  مادرشوهرم ۶۰۰ غذا  میده هیت امسال به خاطر کرونا کنسل شد ولی چون عادت کر ...

الهی آمین عزیزم، انشاءالله به حق همین شب عزیز خدا دامن همه منتظرا و شما رو سبز کنه گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم میدونم خیلی ناراحتی ولی قطعا کیفیت جنین ها طوری بوده که نهایت سه بسته میشدن وگرنه آنا جون هم آ ...

اخه زینب جون تو هر نی ۲ یا ۳ تا گرید A بود و کامپکت هم داشتم میتونستن حداقل ۴ نی بزارن با این همه بدبختی ک سر هایپر شدنم کشیدم و بی نتیجه موندم😭

هرسال شب سوم محرم  مادرشوهرم ۶۰۰ غذا  میده هیت امسال به خاطر کرونا کنسل شد ولی چون عادت کر ...

عزیزدلم متنتو خوندم اشک منم درومد.ایشالله به حق صاحب این ماه و برکتش خدا به هممون نظر کنه و بچه هامونو برامون نگه داره.ایشالله شما هم به حق ۵تن نتیجه بگیری و حس شیرین مادری رو تجربه کنی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

من هفت سال زحمت کشیدم بالخره میشه خیالت راحت دعای نی نی سایتام میگیره پستهام پارسال اینجا هست منم دیگه خسته بودم میشه بلاخره آی وی اف کردن دفعه دوم شد بارداری سخت داشتم

به من دکتر استرادیول داد گف واژینال استفاده کنم گفتم اپلیکاتور میخواد گف نه با دست بذار با دست گذاش ...

به رزق پاتو بالا بگیر دارد از طریق دکتر خونی جذب میشه نگران نباش پارافین بیرون میریزه

عزیزم تو قبل از آزمایش تهوع نداشتی؟

نه عزیزم یکی دوبار در حد خیلی کم اونم شاید تلقین بود بیشتر

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

شک ندارم حامله میشی مطمئنم نی نی سایتیا وقتی ازشون خواستم برام دعا کنم بهم گفتن باردار میشی ما برات دعا میکنیم تایپیک زدم بعد رفتم جواب آزمایش گرفتم

واااااااااااای چی دارم میبینم؟؟؟؟؟؟شادن جون بارداری؟؟؟؟ عزیزم خداروشکر.خیلی خوشحال شدم.تبریک میگم گ ...

قربونت عزیزم😙😙😙 بار پنجم به لطف خدا مامان شدم😍 برام دعا کن بقیشم خوب پیش بره ...

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...