2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوالی بچه ها، کسایی که از مراکز پیگیر بارداری بودن، ایشالله بعد بارداری پزشکتون رو عوض میکنید؟

من روز انتقال دیدم اکثر بچه ها میگفتن بعد بارداری دیگه با این پزشک ها ادامه نمیدن و به پزشک بعدی نمیگن که آی وی اف کردن.

راستش من اصلا فکر نمیکردم به این موضوع. نظر شما چیه؟

یه سوالی بچه ها، کسایی که از مراکز پیگیر بارداری بودن، ایشالله بعد بارداری پزشکتون رو عوض میکنید؟ م ...

من نمیدونم بستگی داره ببینم کدوم بیمارستان میاد.چرانگیم ای وی اف بودیم؟

یا رب العالمین
سلام خانوما میدونم اینجا تاپیک میکرو هس خودمم یه بار انجام دادم نشد اما میخاسم بپرسم کسی رو سراغ داش ...

عزیزم این تاپیک مال رد و بدل کردن همه اطلاعات ناباروری هست از هر جهت. آره شده، تو توی آی یو ای هم اول واش میدن بعد اسپرم رو میذارن. واسه همین بهترین اسپرما رو انتخاب میتونن بکنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ایشالا ماهه بعد ....کی ازمایش کزونا میگیرن؟نمیشه قبل از شروعه سیکل و گرفت ...

ممنون به امید خدا 

چرا قبلشم میشه گرفت

بمن گفتن آزمایش ها باید ظرف ۶ ماه اخیر باشه وگرنه تجدید کن

قربونت برم لیلا جان ایشالا نی نی های منم مثل فرشته تو سوپرایزم کنن

انشالله به حق مهربونی خدا همینطور میشه و ۹ ماه بعد لحظه شماری میکنه که بیان تو بغلت

عزیزم روکین ومارولین و کنتراسمین هر سه تاشون خوبه چاق نمیکنه وحالت تهوع نمیده ...یعنی روکین نایاب شد ...

اره متاسفانه گیر نمیاد 

مرسی عزیزم 

یاز چطوره اطلاع دارین؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون به امید خدا  چرا قبلشم میشه گرفت بمن گفتن آزمایش ها باید ظرف ۶ ماه اخیر باشه وگرنه ت ...

نه کرونا که شش ماه فایده نداره دکتر من گفت اول شروع داروها وقبل پانکچر خودم وشوهرم باید تست کرونابدیم

یا رب العالمین
خدا نکنه عزیز دلم خب خدا نخواست دیگه منم اگه گفتم، چون مدلم جدید بود گفتم تجربه ای باشه واسه دوستا ...

وانیا خدارو چه دیدی، چون دارو گرفتی به نظرم بعد پریودی خیلی احتمال بارداری هستا. یهو دیدی طبیعی شد و کلی سورپرایزمون کردی. راستش تا الان طول کشید خودمو جمع و جور کنم، چون همون لحظه که پست گذاشتی دیدم. اما هیچی نتونستم بگم