2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که پیش نصر میرید  پانکچر که انجام بدیم ۵ روز بعد اگه بلاست بشن جنین ها همون موقع ...

عزیزم شما دکتر نصر می رین راصی هستین   ؟ شمارشو دارین نوبت دهیش چطوره ؟ ممنون می شم جواب بدین 

سلام به همگی من پس فردا با دکتر نصر نوبت دارم هفته دیگه هم پریود میشم اگه بخوام میتونم همین هفته ...

سلام عزیزم شما دکتر نصر می رین خوبه ؟؟ نوبت دهیش چطور راهنماییم می کنید 

سلام عزیزم بله پریود شدی و امروز هم روز اول حساب میشه چون خون روان اومده از صبح نه بعیده کیست باشه ...

عزیزم امکانش هست شماهم یک دکتر خوب معرفی کنید برای تنبلی تخمدان و اسپرم تقزیبا صعیف و یک سوال دیگه داشتم  با اسپرم که تعدادش  ۵ میلیون و سرعت   a+b ان  حدود ۳۰ تا ۳۵ درصده طبیعی می شه حامله شد یا باید ivf بکنه   ممنون می شم جواب منو بدین ؟؟؟؟       @زینبی_بابا    

دکتر بهناز عطار شاکری مطبش ونک روبروی بیمارستان بقیه الله هستش ، کارهارو هم تو بیمارستان پیومبران ان ...

به نطر شما کسی که تنبلی تخمدان داره و اسپرم صعیف   خوبه بره پیش ایشون  شما ازش راصی هستی گلم ؟؟؟

به نطر شما کسی که تنبلی تخمدان داره و اسپرم صعیف   خوبه بره پیش ایشون  شما ازش راصی ه ...

من اول رفتم رویان با احترام به نظر دیگران اصلا نپسندیدم بعد رفتم پیش صاحب کشاف دیدم انگار با مشتری دم مغازه طرف هستن فقط به دیده مشتری نگاه میکنن ، یکی دوتا دکتر دیگه هم رفتم دیدم ۴تا ۴تا ویزیت میکنه یا کل کار با ماماهاست اصلا خوشم نیومد. رفتم پیش ایشون شکر خدا راضی هستم اول ماما یک شرح حال کوتاه میگره بعد تنهایی میری تو نطب با دکتر ویزیت میشی بعد هم ماما میاد داخل داروها رو نینویسه و توضیح میده سونو هم با خود دکتره. 

نمیگم سر صبر میشینه سیر تا پیاز حرف میزنه اما بدون جواب هم نمیذاره از مطب بری ، بپرسی کامل جواب میده بلاخره هر دکتری یک ایرادی داره دیگه هیچ کس هوب نطلق نیست