2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه بابا باین چیزا کنده نمیشن که. جاشون سفت و محکم و خوبه. راست میگی بلاتکلیفیم. تا چند وقت پیش معده ...

خب خداروشکر بارداری درمانت کرده😂

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تازه اولشه من انقدر عوق زدم انقدر بهم فشار اومده که نگم برات نترس اون جاش خوبه عزیزم

خداکته😪شماها باردارین برای منم دعا کنین جوجم بمونه برام ..من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
باورت میشه همین الان توی مطب دکترم...معدم از خودش اذیت بود با داروهای پشت سرهم این انتقالها و پانکچر ...

پدرمون این داروها هورمونی دراورده به خدا درکت میکنم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
شادن جون تهوع داری؟؟ من هیجیم نیست ..فقط یکی دوبار با باد سرد ملشین عوق زدم خیلی به شکمم فشار اومد ن ...

نه عزیزم من اون اولا که آزمایشم مثبت شد دو سه بار عوق اساسی زدم اونم بوی زباله بهم خورد وگرنه همینجوری اصلا تهوع ندارم

فقط شدید نفخ میکنم خیلی بده😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جان منم سر بارداری اولم زیاد تهوع نداشتم تا اول ماه چهارم. اما فاصله ماه چهارم تا پنجم تلافی تم ...

نه عزیزم اگه موردی نباشه از خدامم هست تهوع ندارم😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم دکتر من هم برای انتقالم که توی دوران کرونا بود هیدروکسی کلروکین داد.گفت این همون کار پردنیزولو ...

ممنونم از پاسخگویی عزیزم . یعنی شما هنوز هم دارین مصرف میکنید ؟ ببخشید میپرسم انتقالتون مثبت شده و الان باردارید ؟ من پزشکی که شهرستان تحت نظرشم گفته هیچ اطلاعی درباره این دارو ندارم فقط با مرکزت هماهنگ کن اینو . منم گیجم و سردرگم😕

عزیزم شما مشکل خاصی داشتی که گفتن فرتیل نخوری؟ و اینکه گفتی بخاطر انعقاد یعنی این دارو باعث انعقاد خ ...

من مشکل انعقاد شدید دارم گفتن لازم نداریfcm و باتوجه به انعقادت بهتره نخوری 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
هرسال شب سوم محرم  مادرشوهرم ۶۰۰ غذا  میده هیت امسال به خاطر کرونا کنسل شد ولی چون عادت کر ...

ای خدا...منم مثله توام روژان جون با این تفاوت که من مادرشوهرمم نمیدونه...اگر دلت شکست برای منم خیلی دعا کن...ما باهم انتقال دادیم

برای همسر من ال کارنتین یکم جواب داد روی مورفو. بعلاوه اینکه هر شب هم کمپرس یخ میذاشت. فرتیل اید هم ...

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم کجا میکرو کردی؟قبلش ازمایش انالیز اسپرم یا همون پروسسینگ رو دادی؟؟؟

شهر خودمون انجام دادم گلم ،بله پروسسینگ هم انجام داد ،با پروسس هم مورفولوژی صفر بود ،فقط تحرک کمی بالا رفت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای خدا...منم مثله توام روژان جون با این تفاوت که من مادرشوهرمم نمیدونه...اگر دلت شکست برای منم خیلی ...

مادرم رفته بود خرید نبود کلی گریه کردم خالی شدم این حجم از فشار احساسات قابل تحمل نیست صداش زدم از ارباب کربلا خواستم پیش خدا شفاعتم کنه دعا کردم ما زیادیم چشم انتظار یه معجزه 

خودش به فریاد دل ما برسه عزیزمی ذکر هر روز  الله اکبر خدا بزرگ است خدا بخشنده اس ....

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊