2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم، حالا من قبل از آزمایش بعضی وقتا حالت توهمی احساس میکردم تهوع دارم😅😅😅  بابا لی لاجون ...

شادن جون تهوع داری؟؟ من هیجیم نیست ..فقط یکی دوبار با باد سرد ملشین عوق زدم خیلی به شکمم فشار اومد نگرانم ...بنظرتون عوق زدن خطر داره واسه حنین؟؟ یهو سقط نمیشه عوق بزنیم؟؟

مسخرم نکنین من ناشی ام 😂😂

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اشکامو سرازیر کردی عزیزم...واقعا همینطوره که میگی...بهترین و طلایی ترین سالهای عمرمون رو توی مطب ها ...

قربونت اشکات مهربونم مرسی که هستید  فداتون الهی آمین 😔❤

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیییزم، فکر کنم سریال ایرانی زیاد دیدی که همشون با تهوع متوجه بارداری میشن     من وقتی ...

وای آره دقیقا. تازه جالب اینجاست مرده رو کاناپه میخوابید زنه تو اتاق خواب       

حالا منم همون شکلی شدم، فقط تهوع رو نشونه میدونم و خوردن لواشک و چیزای ترش       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم یکی دوبار در حد خیلی کم اونم شاید تلقین بود بیشتر

شادن جان منم سر بارداری اولم زیاد تهوع نداشتم تا اول ماه چهارم. اما فاصله ماه چهارم تا پنجم تلافی تمام نه ماه سرم دراومد 🙄

اصلا نگران نباش تازه خدا رو هم شکر کن 😉

وای شادن مسخره ام نکنیا، من که هنوز آزمایشم ندادم، همش میگم پس چرا تهوع ندارم! منتظرم تهوع بگیرم بعد ...

منم ندارم ..خیلی بده همش میگم کاش تهوع شدید بیاد سراغم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
قربونت اشکات مهربونم مرسی که هستید  فداتون الهی آمین 😔❤

باورت میشه همین الان توی مطب دکترم...معدم از خودش اذیت بود با داروهای پشت سرهم این انتقالها و پانکچرها داغون تر شده.....و مرتب از این دکتر به اون دکتر...‌

باورت میشه همین الان توی مطب دکترم...معدم از خودش اذیت بود با داروهای پشت سرهم این انتقالها و پانکچر ...

الهی لی لی جون. از خجالت معده ات دراومدیا. مراقب خودت باش عزیزم

منم ندارم ..خیلی بده همش میگم کاش تهوع شدید بیاد سراغم

چمون شده واقعا؟ من یکی از خواهرام ویار شدید داشت البته به فعالیت هم خیلی ربط داره. صبح ها 5 صبح میرفت سرکار. البته زودتر میرفت که به طرح نخوره، الهی بگردم خیلی دوره سختی داشت. حالا منم میگم کاش اونجوری شم انگار تهوع یه اطمینان میده بهمون!! تازه منم نزده معده ام میرقصه اما واقعا ترجیح میدم حداقل یه کوچولو تهوع رو داشته باشم

خدا شفامون بده     

چمون شده واقعا؟ من یکی از خواهرام ویار شدید داشت البته به فعالیت هم خیلی ربط داره. صبح ها 5 صبح میرف ...

آره دقیقا تازه با بوی مایع ظرفشویی یه عوق زدم تشستم گریه کردن گفتم حتما بهش فشار اونده از جاش کنده شده 😩😩😩 تکلیفم روشن نیست با خودم

آره دقیقا تازه با بوی مایع ظرفشویی یه عوق زدم تشستم گریه کردن گفتم حتما بهش فشار اونده از جاش کنده ش ...

نه بابا باین چیزا کنده نمیشن که. جاشون سفت و محکم و خوبه. راست میگی بلاتکلیفیم. تا چند وقت پیش معده ام ناراحت بود و معمولا تهوع داشتم، غذام کم بود حرص میخوردم. حالا الان تهوع اصلا نمیدونم چی هست. مخصوصا صبح ها حمله ور میشم رو صبحانه!!!

آره دقیقا تازه با بوی مایع ظرفشویی یه عوق زدم تشستم گریه کردن گفتم حتما بهش فشار اونده از جاش کنده ش ...

عزیزم تازه اولشه من انقدر عوق زدم انقدر بهم فشار اومده که نگم برات نترس اون جاش خوبه عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود