2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من امروز روز 4انتقالم ولی لک لانه گزینی نداشتم...خیلی ناراحتم...همه باید این لکو ببینیم؟

به خدا خیلی ها نمیبینن و مثبت میشن. بدن هرکس با دیگری فرق داره. انقد جوجه تو دلیات رو اذیت نکن. ماهیتابه آناجون دست زینبی هست وگرنه میومدم سراغت       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف پروژسترون من همیشه واژینال میذاشتم و یک ساعت میخوابیدم امروز برای اولین بار مقعدی گذاشتم ولی ...

منم اندومترین دارم برای بعد انتقال

البته گفته واژینال

اما مقعدی خیلی بهتره

خواستم ببینم اسمش چیه

که اگر دکترم راضی میشه بنویسه

ببین یه بار یه پزشک زنان به خواهرم اینطور توضیح داد. گفت تو دوهفته اول چون جفت هنوز تشکیل نشده و جنی ...

مرسی لیلا جون...اونقدر که این منفی شدن آخری روی اعصابمه و روحیمو خراب کرده که همش دنبال دلیل میگردم.

مثبت شدید انشالله؟ مشکلتون چی بود؟ من هم خودم آندومتریوز و پلی کیستیک هستم و‌ هم همسرم

نه عزیزم .منفی شدم.مشکل ما ناباروری با علت نامشخصه ...یه سوال :چطوری متوجه شدی آندومتریوزی؟چه علائمی داشتی؟دکترت چطور متوجه شد ؟ با سونوی معمولی یا معاینه یا آزمایش خون؟

سلامت باشی عزیزم اره اومدم امیدوارم خوب باشه  ایشالا برم تو سیکل ، از انتظار خسته شدم

منم 😓

مارو بی خبر نزار 😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺