2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم استامينوفن مصرف کن گلم و مراقب علائم کرونا باش، به نظرم تحت نظر دکتر باشی خوبه  اگر ...

مرسی عزیزم مطمئنم کرونا نیس پریشب پنکه روشن کردم از اونموقع اینجوری شدم هر وقت زیر پنکه میخوابم اینجوری میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم هزینه PCR اگه بتازگی دادین چقدر شده براتون؟ و ضمنا اینکه تا دو روز دیگه که باید برای پان ...

من تازه دادم سیصدوپنجاه شصت تومن شد

اون روش که از بینی میگیرن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ای جان مبارکه گل پسری عزیزم💙💙💙 خوبه با داداشش مثل دوقلوها میشن 😍😍 

سلامت باشي عزيزم ، بچه هاي من كه كلا مثل ٣ قلوها هستن ، ان شا الله خدا بچه هاي شما رو حفظ كنه و قسمت همه دوستان عزيزم بشه . 😍😍😍

قربونت عزیزم.خوبیم خداروشکر عه سلفری دادی پس خداروشکر خیالت راحت شد  ای جانم.داداشی هس سالم.ب ...

بله عزيزم سل فري دادم حالا غربال دوم هم دادم جوابش آماده هست ولي هنوز نگرفتم ، سلامت باشي عزيزم ان شا الله قسمت همه دوستان .

خداروشکر دوست عزیز که حالتون خوبه دلم براتون تنگ شده ❤️😍 منم خوبم درگیر مهمانی و تعطیلات مسافرت بو ...

ممنونم عزيزم ، بچه ها هر دوره اي يك خصوصياتي دارن ان شا الله كه تنشون سلامت باشه بزرگتر بشن بهتر ميشن .

سلام‌به همه‌عزیزان..بچه‌ها هرکی میدونه این سوالمو جواب بده..البته زینبی بابا جان. @زینبی_بابا &nb ...

سلام عزیزم نه اصلا ضرر نداره چون اون موقع جنین هنوز رابطه خونی با مادر بر قرار نکرده، خیالت راحت 

سلام خوبین؟من دوماه پیش پانکچر داشتم از وقتی پانکچر کردم سیکل هام ۲۱ روزه شدن.امروز صبحم پریود شدم ل ...

سلام عزیزم بله پریود شدی و امروز هم روز اول حساب میشه چون خون روان اومده از صبح

نه بعیده کیست باشه گلی

سلام خوبین؟من دوماه پیش پانکچر داشتم از وقتی پانکچر کردم سیکل هام ۲۱ روزه شدن.امروز صبحم پریود شدم ل ...

اگه صبح پری شدی اره امروز روز اولته برو سونو فک نکنم به کیست ربطی داشته باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم بله پریود شدی و امروز هم روز اول حساب میشه چون خون روان اومده از صبح نه بعیده کیست باشه ...

زینبی جون من ۱۲ هفتمه ولی همچنان تهوع دارم خیلی بده تا کی ادامه داره😥😥😥

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم شما میتونی سوالمو جواب بدی؟چند تا پست بالاتره

عزیزم اینکه بعد از پانکچر سیکلتون عوض شده طبیعیه و بعید میدونم که کیست باشه،،  طبق نظر مراکز ناباروری اگه پری بعد ساعت ۶ بعدازظهر باشه فردایش اولین روزه که برای شما چون صبح بوده و خودتون میگید لک هم نبوده پس امروز اولین روزتونه و فردا دومین روز پری عزیزم

عزیزم شما برا ابن سینا رو خبر ندارین؟رویان تعیین جتسیت انجام نمیدن

فکر کنم از دوستان شنیدم که ابن سینا هم دکتر زنان انتقال میده بازم دوستانی مثل مامان ماهک که اونجا انتقال انجام داده بهتر میدونن ،،،  رویان مطمئن هستم که برای بچه اول تعیین جنسیت ندارن ولی بچه دوم نمیدونم

مرسی عزیزم مطمئنم کرونا نیس پریشب پنکه روشن کردم از اونموقع اینجوری شدم هر وقت زیر پنکه میخوابم اینج ...

گلم اینو متخصص عفونی دکتر مهدی یوسفی پور میگه، امسال جلو کولر یا پنکه خوابیدم سرما خوردم نداریم

امسال آب یخ خوردم، سرماخوردم نداریم 

حالا چرا میگن اول احتمال کرونا باید رد بشه؟ 

به دو دلیل عزیزم، 

1. چون خطرناک هست و ممکنه یهو علائم طغیان کنه خدای نکرده 

2.چون خیلی واگیر داره و باید باید قرنطینه شد و پیش هیچ کس و هیچ جا نباید رفت

امسال هر گونه علائم اسهال و استفراغ، تب و سرماخوردگی و... همه کرونا حساب میشن و باید احتیاط های کرونا رو انجام داد