2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی عزیزم درکت میکنم واقعا سخته هم طفلکی بچه گناه داره هم.مادر اذیت میشه عزیزم.پسرمن .اون شدت رفلا ...

ممنونم عزیزم برام دعا کن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من پرولاکتینم بالاس بعد از چند دوره مصرف قرص میاد پایین تر از حد نرمال دوباره چند ماه بعد آزمایش که میدم دوباره میره بالا بنظرتون اشکال نداره تا زمانی که باردار بشم قرص برای پرولاکتینم بخورم ؟ پرولاکتین پایین هم بیاد باز برای بارداری مشکل ایجاد میکنه ؟ یا فقط پرولاکتین بالا مشکل ساز؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 😘😘

دوستان کیا انوکسا میزنین؟ بهم کمک بدین  😐😐 برا اولین بار میخوام بزنم، سوزن رو چه اندازه ...

من خودم تا حالا به خودم تزریق نکردم ولی همسرم کامل سوزنشو داخل میبره البته قبلش حالت وشگون باید بگیری بعد تزریق انجام بدی که به داخل چربی حتما تزریق بشه

هر چندتا انتقال بدن دو تومن .تعیین جنسیت هم هفت تومن شد عزیز دلم

وای چقدر زیاد یعنی هر یه دونش ۲ تومن میگیرن مثلا اگه دوتا انتقال بدن میشه ۴ تومن😳

عزیزم شما کجا انتقال دادی؟ چقدر زیاد گرفته

سلام عزیزم ممنونم به فکرم بودید امروز دکتر سنو کرد گفت چهارشنبه ی هفتهی بعد تعیین میکنن واگه باشه هم ...

سلام . منم میخوام تعیین جنسیت انجام بدم 

امروز زنگ زدم ابن سینا . موندم  چه دکتری انجام بده برام . شما کجا رفتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
هر چندتا انتقال بدن دو تومن .تعیین جنسیت هم هفت تومن شد عزیز دلم

نوشین جان . من اینجا کسیو ندارم . میخوام برم ای وی اف تعیین جنسیت ‌. حتما نیاز ب پرستاری دارم بعد انتقال . لازمه مادرم بیاد ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خداروشکر که خوبید 🥰❤️مرسی عزیزدلمم از انرژی مثبتت انشاالله برام دعا کن امروزرفتم تخمک کشی یازده&nbs ...

خداروشکر...ان شاء الله که یازده تاشم واست نی نی میشن .باهاشون یه تیم فوتبال درست میکنی.به به 😍❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها من امروز رفتم سونو خداروهزارمرتبه شکر جنینم تشکیل شده بود هزار ماشاالله قلبشم تشکیل شده بود ف ...

ماشاء الله 😍😍😍مبارکه عزیزم..خداروشکر

خانمها من قبلا ivfکردم ناموفق بوده هفته دیگهiuiبرام نوشتن به نظرتون احتمال بارداری هست!!!! اخه من ۱د ...

عزیزم کافیه که خدا بخاد.هیچی نشد نداره..اصلا این جمله های مایوس کننده رو به زبون نیار.خیلی ها بعد ای وی اف منفی طبیعی باردار شدن.ان شاء الله که این دفعه دیگه مامانی ..باانرژی مثبت برو .بدون استرس و بااعصاب اروم.مطمئناً نتیجه میگیری.

سلام نفسي جون ، ممنونم عزيزم خدا رو شكر خوبم ، خودت چطوري خانمي ؟ سونو كه نرفتم يكدفعه ١٠ شهريور با ...

ای جان مبارکه گل پسری عزیزم💙💙💙 خوبه با داداشش مثل دوقلوها میشن 😍😍 

ممنون عزيزم، منم سينه هام ميخواد بتركه🤦🏼‍♀️ روز چند آز دادي؟

قربانت، والا من استرس داشتم سه روز آزمایش دادم

روز 12 و 14 و 16

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فریباخانمم باشماتقریباانتقال داده بود ازش خبری داری؟ من صفحات قبلونخوندم

نه عزیزم گفت محیط اینجا بهش استرس میده فعلا نمیاد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...