2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خیر ببینی گلم،آدرسش کجا هست عزیزم؟

خواهش میکنم عزیزم. توی خیابون زرگری هست. تقریبا اواسط خیابون میشه. همون سمت داروخانه آرش. میتونی از نت شماره هم بگیری تلفنی بپرسی. دکتر فاطمه ناموران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها و مامانای قشنگ  برای دوستان انتقالی ( ۵نفر) موری۳۳ و نوشین جون و روژان (خودم) و تی ...

امروز همایش شیرخوارگانو تلویزیون نشون میداد 

اشک ریختم و دعا کردم هممون سال دیگه این موقع بچه هامون بغلمون باشن

خانم ها و مامانای قشنگ  برای دوستان انتقالی ( ۵نفر) موری۳۳ و نوشین جون و روژان (خودم) و تی ...

به نیت مادرشدنتون صلوات فرستادم گلم ان شاالله خوش خبر باشیذ 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فقط استراحت اگر دیدی بیشتر شدزبونم لال آمپول پروژسترون رو جایگزین ی وعده شیافت کن

سلاممم ننه جان خوبی گلم ❤️😍درخواستمو  قبول کن گلم 🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خواهش میکنم عزیزم. توی خیابون زرگری هست. تقریبا اواسط خیابون میشه. همون سمت داروخانه آرش. میتون ...

ممنون عزیزم، خیلی لطف کردی   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم از راهنماییت بیشتر پهلوی راستمه یکم میترسم خدای نکرده کلیم باشه چون ببخشید تکرر ادرارم زی ...

خواهش میکنم عزیزم،،والا تکرر ادرار و یادمه روزای قبل پانکچر خیلییی داشتم ولی بعد از پانکچر اصلا یادم نیست...اما یه چیزی که میدونم درد تخمدان با کلیه خیلی فرق میکنه چون هردوشون تو جاهای متفاوتی از بدنن تخمدان که جلو و پایین شکمه دردش کلیه هم اگر درد داشته باشه بیشتر به سمت پهلوهاست و یکم بالاست به هرحال قابل تشخیصه....چجوری نمیدونی کدومه آخه یکم دقت کن متوجه میشیا😂😂😉😉😉

به هرحال انشاالله هرچه زودتر دردت اروم بگیره و خوبشی بد به دلت راه نده😊

مرسی عزیزم از راهنماییت بیشتر پهلوی راستمه یکم میترسم خدای نکرده کلیم باشه چون ببخشید تکرر ادرارم زی ...

عزیزم منم دقیقا همین درد پهلوی راست و چپ رو بعد از هایپر داشتم، درد تخمدان می زنه به پهلو،مال من بعد از پنج شش روز کاملا رفع شد نگران نباش

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
امروز همایش شیرخوارگانو تلویزیون نشون میداد  اشک ریختم و دعا کردم هممون سال دیگه این موقع بچه ...

ای قربونت ایشالا عزیزم😍

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊