2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام لطفا هر کی میدونه جوابمو بده میگم عزیزان اگه پانکچرم بیفته روز تعطیلات بیمارستان بهمن باز هست ؟ ...

عزیزم من دوستم انتقالش دقیفا روز عاشورا بود دوسال پیش .دکتر رفت مرکز براش انتقال داد و مرخص...بچشم به دنیا اومد

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مجدد بی بی بذار عزیزم، اگر مثبت بود برو تیتر بتا بده مگه دفعه قبل تیتر نداده بودی؟ 

بازم گذاشتم مثبت شده ولي خون ريزيم خيلي زيادکرده 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم تهرانه . اگر خواستی زنگ بزن شاید الانم داشته باشه من برات بذارم تو کلمن یخ بدم ترمینال یا ...

والا من هنوز سیکل رو شروع نکردم، انشاءالله اوایل مهرماه وارد سیکل میشم، از الان دارم می گردم که مهرماه معطل نشم، گلم خواستم حتما خبرت میدم،خیلی لطف کردی مهربون

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم خوبی؟میگم این داروخانه هایی که گفتی گونال دارن تک تک رنگ زدم گفتن نداریم، اون داروخانه ای ...

عزیزم من ۱۱ تا گونال ۷۵ دارم اما تهرانم باز ببین شرایطت چه جوریه.اوایل بهمن گرفتم تا اواخر ۲۰۲۱ هم تاریخ انقضاش هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
[QUOTE=151696076]والا نمیدونم شنبه چندم سیکل شما میشه🙈🙈🙈 ولی فکر کنم یه چیز تو همون مایه ها که نو ...

گلم نهایتا روز 12 آزمایش تیتر بتا بدی معتبره 😉😉😉 بی بی چک که وقتی مثبت شدی محض یادگاری بزن

منم پارسال بعد از آزمایش زدم 

داروهام آمپول پروژسترون و شیافش، فولیک اسید، انوکساپارین،ویتامین ب6،آسپرین و گلوکوفاژ هستش زینبی جو ...

خب خدا رو شکر گلی اگر تکرار شد آسپرين رو قطع کن 

استرادیول نداری؟؟ 

دوز پروژسترون چه قدره؟ 

خب خدا رو شکر گلی اگر تکرار شد آسپرين رو قطع کن  استرادیول نداری؟؟  دوز پروژسترون چه قدر ...

چرا استرادیولم دارم یادم رفت بنویسم روزی سه تا

آمپول پروژسترون 50 صبحا یکی، شیاف شبا یکی

فعلا دیگه لک ندیدم ولی خیلی احساس پریودی دارم یعنی همیشه دارم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من ۱۱ تا گونال ۷۵ دارم اما تهرانم باز ببین شرایطت چه جوریه.اوایل بهمن گرفتم تا اواخر ۲۰۲۱ هم ت ...

باشه گلم، ممنون دوست خوبم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام . منم میخوام تعیین جنسیت انجام بدم  امروز زنگ زدم ابن سینا . موندم  چه دکتری انجام ب ...

سلام عزیزم من رویش کرج می رم...تو این سینا میگن دکتر عارفی وذنوبی هم خوبه 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خانوما من پریروز تخمک کشی کردم مرکز مام امروز با گرفتگی زیرشکم از خواب پریدم صبح دیدم از گرفتگی ودرد ...

باید بری بلوک زایمان بیمارستان آرمان عزیزمممم

تو برگه ات نوشته که باید اونجا بری

باید بری بلوک زایمان بیمارستان آرمان عزیزمممم تو برگه ات نوشته که باید اونجا بری

نمی دونم میگم شاید طبیعیه سمت راستم هنوزم گرفته بدجوری قبلا موقع تخمک گذاری اینطوری میشدم الان بیشتر شده😣

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نمی دونم میگم شاید طبیعیه سمت راستم هنوزم گرفته بدجوری قبلا موقع تخمک گذاری اینطوری میشدم الان بیشتر ...

اگه دردت قابل تحمله که طبیعیه 

منم این دردهارو بعد پانکچر داشتم