2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ابروهامو رنگ کردم  لاک پاک کردم رفتم حموم دوش گرفتم اومدم  خونه  مادرشوهر چون مادرم ب ...

انشالله خدا برات معجزه کنه 

من خیلی قوی و محکمم ولی نمیدونم چرا اشکم با پستت در اومد

نمیدونم حکمتش چیه که راضی میشه هرروز اشکمونو در بیاره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فقط پا درد شدیدددد دارم روژان جون و کمردرد که واسه نحوه دراز کشیدن دیروزمه...امروزم یکمی راه رفتم تو ...

خوب خداشکر  مراقب خودت باش منم خوبم گاهی راه میرم  خسته میشم‌همش دراز بکشم  ۳ روز اول اگر  جوجه ها جاشونو پیدا کنند بهمون بچسبن تمومه😍

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله خدا برات معجزه کنه  من خیلی قوی و محکمم ولی نمیدونم چرا اشکم با پستت در اومد نمیدونم ...

ای جانم قربونت اشکات برم دوست عزیز اینم از تقدیر ماست دیگه چاره چیه 😊😘باید قوی  بود

خوب خداشکر  مراقب خودت باش منم خوبم گاهی راه میرم  خسته میشم‌همش دراز بکشم  ۳ روز اول ...

مطمئن باش تا الان جاشونو پیدا کردن چسبیدن....اونا باهوشن...من که همه اش فکر میکنم چسبیدن هم موقعی که وارد شدن...توام خیلی مواظب خودت باش...اب و نشاسته بخور...یه نصفه قاشقم قبل خواب روغن زیتون واسه جلوگیری از یبوست...ایشالله که اتفاقای خوبی برامون میفته...برای همه امون

انشالله خدا برات معجزه کنه  من خیلی قوی و محکمم ولی نمیدونم چرا اشکم با پستت در اومد نمیدونم ...

سلام ثمین جونم.خوبی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزییییییزم 😍 😍 😍 😍 😍 😍 پس اون ازمایشا و غربالگری ها مال خودت بود ناقلا💃💃💃💃💃 خدایا شکرت😍 ...

آزمایشها مال خواهرم وخواهرزادم بودن.

امابچه خواهرم سقط شد.

دختر خواهر زادم شش ماهه الان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مامان سهیلا مبارک باشه عزیزم..خیلی خیلی خوشحال شدم 💖💖 ببین من خیلی وقته میدونم مامان شدی ها 😍😁 ه ...

ممنون سارا جون،خدابچه های شما ر هم حفظ کنه.

ان شاالله مامان بابا شدن بچه هامون  

سلام ثمین جونم.خوبی؟

سلام عزیزم فدات شماخوبی؟پرنسس داشتی دیگه اره ؟خوبه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خانوما از ماهرخ خبری شد؟آزمایش دومش رو داد؟

مطمئن باش تا الان جاشونو پیدا کردن چسبیدن....اونا باهوشن...من که همه اش فکر میکنم چسبیدن هم موقعی که ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه مامان حتما آلو خیس کرده تو آب میخورم  صبح هم یه لیوان آب نشاسته خوردم  جوارابم پام کردم  میگن پا گرم باشه جریان خون بهتر میشه تو بدن قربونت 😊

هر ماه باید پول فریز رو داد یا کلا یه باره؟؟؟ اگه اضافه وزن داری اره حتما کم کن بارداریت راحت ...

آره فکر کنم هر ماه باید پول فریز داد به اینش فکر نکردم

آره اضافه وزن که دارم مخصوصا اینکه این داروهارو شروع کردم وزنم بالاتر رفت

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم فدات شماخوبی؟پرنسس داشتی دیگه اره ؟خوبه؟

فدای تو.

یه دخترکوچولو،دارم خاله جونش.ان شاالله شماهم نی نی دارشی با معجزه خدا،دل ما شادشه.من که سر بارداری وبدنیااومدن دخترم همش دعات کردم که زودی طعم معجزه خدا ربچشی

ایشالا خدا از دهنت بشنوه مامان آلو خیس کرده تو آب میخورم حتما صبح هم یه لیوان نشاسته خوردم  جوا ...

ای جونم...خوب میکنی عزیز دلم...من که هیچ کسی جز همسرم نمیدونه به همه گفتم رفتم شمال...صبح مامانم زنگ زده دعوام کرده توی کرونا مسافرت چرا رفتی  ایشالله که دلمون شاد میشه به زودی

آره فکر کنم هر ماه باید پول فریز داد به اینش فکر نکردم آره اضافه وزن که دارم مخصوصا اینکه این داروه ...

سالی یکبار پول فریز جنین یا اسپرم یا تخمک ر میدیم

عزیزم خیلی دلم براتون روشنه و میدونم با خبر های خوش میاین🌸🌸

الهی آمین خدا از دهنتون بشنوه

من که به خودم امید ندارم اما تمام چشم و امیدم به کرم خدا و عنایت و نظر امام حسین علیه السلامه.

نمیترسم چون بخدا سپردم ولی اگه تخمکی از فولیکولا پیدا نشه، خیلی سخته برام. جواب همسرم رو چی بایدبدم  خیلی سنگینه.

خدا دست همه و بعد منم بگیره ان شا الله.

من از خجالت و سرافکندگی بعدشه که...

به دعا خیلی احتیاج دارم،  احتمالا این آخرین بارمه