2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان من تا حالا که روز ۱۶ پریودم هست ۴تا استرادیول با فاصله ۶ساعت میخوردم.(ضخامت آندومترم هم ...

سلام عزیرم زیاد فرقی نمیکنه ولی دکتر به من میگفت اگه ۴تارو تقسیم کنی خیلی بهتره یعنی مثل روش اول خودت 

آب هم زیاد بخور هم همراه این قرص عزیزم 

موفق باشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من چندسالی هست در آرزوی بچه ام.و گاهی میام و تحربه های شما رو میخونم. سال ۹۶ پانکچر شد ...

با تمام وجود از خدا میخوام که با دوتا جنین عالی سورپرایزت کنه و 9 ماه دیگه دلتون شاد بشه و بچه هاتون رو با سلامتی بغل کنید.ما هممون هم دردیم.منم چند ساله که به همه میگم بچه نمیخوام ولی مگه دهنشون رو میبندن و سرشون رو از زندگی مردم بیرون میارن....    

@زینبی_بابا     عزيزم این  اس امپرازول مال چه شرکتی هست؟

مرضیه جان من به جای امپرازول سگاگریپ دادم بهش آب روی آتیش بود، گیاهی هم هست و از داروخانه گرفتم، برای کولیک هم عالی بود، هر وقت کولیک داشت بهش میدادم ظرف نهایتا نیم ساعت خوب خوب میشد و می‌خوابید 

به خاطر ریفلاکس هم تا 4 ماه و نیم بهش دادم هم کمتر بالا می‌آورد هم اشتهاش زیاد میشد، البته با نظر دکتر دوم پسرم، چون دکتر اولی خیلی اهل دارو نوشتن بود

اما اینا برای پسر منه، و تجربه من قطعا دکتر اطفال بهتر میدونه و درست تر

و اینکه این امپرازول هست پیشم و احتیاج ندارم اگر خواستی بگو برات پست کنم

😍😍😍😍😍😍😍😍 چه حالی داد این پیامت

شما که مامانی شک نکن اصلا فکر آزمایش نباش به نظرم برو دنبال استرسای بعدی تشکیل قلبو غربالگریو ...😅😅😅 یعنی هر مرحلش استرس خاص خودشو داره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم میبرم فقط چون یخچالیه دردسرش زیاده. 

من تو پلاستیک غیر شفاف می‌ذاشتم تو یخچال و موقعش که می‌شد یواشکی میزدم 

از دور که تصور میکنی سخته ولی در عمل می بینی اون غولی که فکر میکردی نیست، اینو همه دوستان که تجربه کردن هم میگن، نگران نباش عزیزم 😉😉😉

سلام دوستان من تا حالا که روز ۱۶ پریودم هست ۴تا استرادیول با فاصله ۶ساعت میخوردم.(ضخامت آندومترم هم ...

سلام عزیزم فرقی نداره دیگه، فقط آب زیاد و تحرک یادت نره چون خطر ایجاد لخته در عروق عمقی پا بالا میره اگر بدون تحرک باشی 

ابروهامو رنگ کردم  لاک پاک کردم رفتم حموم دوش گرفتم اومدم  خونه  مادرشوهر چون مادرم ب ...

روژان جون ایشالا که خدا بزودی جواب دل شکستت رو به بهترین شکل ممکن بده.من و خیلی های دیگه مثل شما فقط اینجارو دارم که بیاییم درد دل کنیم.من به هیییچ کس نگفتم که دارم چیکار میکنم. میگم اگه کسی از دهنش در بره دیگه همه میدونن.

با تمام وجود از خدا میخوام که با دوتا جنین عالی سورپرایزت کنه و 9 ماه دیگه دلتون شاد بشه و بچه هاتون ...

انشالله شما هم خیلی خیلی زود صاحب بچه های سالم و صالح بشید

خدا فقط از دل ما خبر داره

انشالله هیچکسی در آرزوی بچه نباشه🙏

من تو پلاستیک غیر شفاف می‌ذاشتم تو یخچال و موقعش که می‌شد یواشکی میزدم  از دور که تصور میکنی س ...

زینبی جون یه سوال داشتم عزیزم

من دیروز رفتم سونو جنینم 6 هفته بود

بعد به حساب انتقال جنین سه روزم خودم که حساب کردم 6 هفته و یه روزم بود به حساب جنینای بلاستم 5 هفته و شش روز(چون دو مرحله ای بود انتقالم)

دکترم گفت احتمالا جنین سه روزت گرفته، حالا میگم مثلا ممکنه جنین بلاست یه روز زودتر رشد کنه؟ کنجکاوم آخه😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیز دلم خدا رو داری ....  الان میگن استراحت مطلق جز در موارد خیلی خاص دیگه تجویز نمیشه منم که ...

ممنون عزیزم . مونده بودم ک بگم‌مادرم بیاد از شهرستان یا نه . البته همسرم میتونه مرخصی بگیره و مشکلی با کار کردن نداره 

راستی تبریک میگم . 😊

یه سوال من اگه بخوام فقط ۱ جنین برام بزارن قبول  میکنن ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اونروز یه چیزی نصفه تایپ کردم کار پیش اومد نشد بگم. الان میگم تقریبا یه ماه پیش منم رفتم موهامو کوت ...

واااییی لیلا جون چه جالب منم یک هفته پیش رفتم موهامو کوتاه کردم و باورم هم همین بود که توی بارداری راحت باشم....یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟          

ممنون عزیزم . مونده بودم ک بگم‌مادرم بیاد از شهرستان یا نه . البته همسرم میتونه مرخصی بگیره و مشکلی ...

قربونت برم عزیزم.

نه نگران نبتش اگر هم همسرت میتونه مرخصی بگیره بگو دو سه روز بگیره بعدش خودت آروم آروم کارا سبک رو بکن