2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
سلام 😍😍😍😍😍خوبی عزیزم پانکچرشدم اماتخمکام ازادشده بودگفت پریودشدی مجددبیاداروهای قوی بدم ومجددت ...

ای جان عزیزم قسمت نبود انشالله بسلامتی قسمت باشه نتیجه ی دلخواهت باشه و سالم کار خوبی میکنی جدا داروو عوارض زیاد داره دکترم گفت اگه جنسیت واستون مهم فقط ای وی اف دیگه از عوارض چیزی نگفت انشالله که گلم همگی باردار میشید و نتیجه دلخواهتون باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کیا انوکسا میزنین؟ بهم کمک بدین  😐😐 برا اولین بار میخوام بزنم، سوزن رو چه اندازه ...

من برام پرستار زد از امروز...از فردا خودم میزنم..سه بند انگشت پایین تر از ناف تا ته سوزنو برد....گفت هواکشی نکن امپولو...برام 45درجه زد ولی گفت میتونی قایمم بزنی

دوستان کیا انوکسا میزنین؟ بهم کمک بدین  😐😐 برا اولین بار میخوام بزنم، سوزن رو چه اندازه ...

من خودم میزنم چهار انگشت به هم چسبیده (حدود ۵ سانت)از ناف فاصله بگیرید سمت چپ و راست از بالا و پایین بهتره چون دردش کمتر میشه

اون قسمتی که می خواهید تزریق کنید رو بین دو انگشت اشاره و شصت بگیرید که برجسته بشه بعد نفس عمیق بکشید و سوزن رو تا انتها داخل کنید و آرام تزریق کنید.

هواگیری هم نکنید که دارو هدر نره

کمی سوزش داره موقع تزریق

جای تزریق رو هم اصلا نمالید

عزیزم اینکارا برا کسایی که فقط تعیین جنسیت میخوان بکنن و مشکلی ندارن هم انجام میدن ؟😣😣

اگر منظورتون ماک هست که نه چون برای کسانی که چند بار انتقال منفی داشتن انجام میدن

در مورد خراش آندومتر نمی دونم راستش چون شانس لانه گزینی رو زیاد میکنه.ولی اگر کسی قبلا بارداری داشته معمولا مشکلی تو لانه گزینی نداره.بعید می دونم کسی که قبلا بارداری داشته و الان برای تایین جنسیت میکرو میکنه نیاز به خراش آندومتر داشته باشه

من خودم میزنم چهار انگشت به هم چسبیده (حدود ۵ سانت)از ناف فاصله بگیرید سمت چپ و راست از بالا و پایین ...

راس ساعت خاصی ترریق میکنین؟ 

مثلا با یکی دو ساعت تاخیر و تغییر زمان مشکلی هست؟

خواهش