2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
سلام عزییییزم بحق شش ماهه امام حسین که این سری مامان بشی ...یااااااااخدااااااا....برات ۱۰۰تا صلوات ه ...

ممنونم🙏🏽🙏🏽🙏🏽

برام خیلی دعا کنید خیلی خیلی محتاج دعاتون هستم

همسرم آزو اسپرم 

خودم سالم

چهار بار پانکچر شدم تا حالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانومای گل  به همه مامانای جدید تبریک میگم انشالله به سلامتی نی نی هاتونو بغل کنید ...

انشاالله که این سری مامانی و صدای قلب دردونه ات رو میشنوی

منم دوشنبه انتقال دادم و امروز روز سومم 

ششمین باره که انتقال میدم

سلام نگار عزیزم خوبی گلم چیکار کردن خوندم پانکچر نشدی خیلی ناراحت شدم اصلا خودت نباز و ناراحت نباش م ...

سلام 😍😍😍😍😍خوبی عزیزم

پانکچرشدم اماتخمکام ازادشده بودگفت پریودشدی مجددبیاداروهای قوی بدم ومجددتخمک کشی کنم اما همسرجان نذاشت گفت بامن باشه بچه نمیخوام اگرم تودلت میخوادباشه اما به شرط اینکه بیخیال جنسیت بشی وبسپری به خدا چون دوستم که ماماهست ازداروهای هورمونی خیلی منوترسوند گفت وقتی مشکل نداری الکی دارومصرف نکن چون عوارضش چندسال دیگه نشون میده

بعدش رفتم پیش دکترسنتی بهم برنامه تغذیه داده براپاکسازی بدن میخوام کلابدنم ازهرچی داروهست پاک بشه بعد چهل روز اقدام کنم

البته دارونمیخورم اما تغذیه رو رعایت میکنم چون گرمی نه فقط براجنسیت کلا برابارداری خوبه میخوام بعدچهل روز وقتی شروع کردم بیام توگروهمون بابچه ها پیش برم دیگه تومحرم ازخدامیخوام به حق امام حسین (ع) یه بچه سالم وصالح بهم بده 

انشاله تو،بچه های این تایپیک وبچه های تایپیک قبلیمون همه تامحرم سال بعدنینیاشون بغلشون باشه وکروناازبین بره هممون توکالسکه بابچه هامون بریم هیئت🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
انشاالله که این سری مامانی و صدای قلب دردونه ات رو میشنوی منم دوشنبه انتقال دادم و امروز روز سومم&n ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما

ای جانم با همیم 

انشالله همه انتقالیهای این هفته همه باهم اردیبهشت ماه زایمان میکنیم

بچه ها من امروز رفتم سونو خداروهزارمرتبه شکر جنینم تشکیل شده بود هزار ماشاالله قلبشم تشکیل شده بود ف ...

مبارک باشه شادن جونم خدابرات نگهش داره 

یه قلوهست؟

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزدلم مبارکه      

مرسی عزیزم😍😍😍 قسمت همه ی منتظرا انشاالله

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارکت باشه این احظه ی شیرین گوارای وجودت❤️❤️❤️❤️❤️

قربانت، انشاالله برای خودت به زودی😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشه شادن جونم خدابرات نگهش داره  یه قلوهست؟

ممنونم ساراجون😙

آره عزیزم یه دونست جوجم😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم ساراجون😙 آره عزیزم یه دونست جوجم😍😍😍

یه دنیاخوشحال شدم خداروشکررررر😍😍😍😍میگم دکتربهت گفتم برااولین بارداریم دومرحله ای انتقال میدیم بهش بگو همه جابه اسم خودت ثبت کنه بعضی وقتا واقعا باید به نظرخودمریضا هم گوش کنن

خدایابه امیدخودت🌺
یه دنیاخوشحال شدم خداروشکررررر😍😍😍😍میگم دکتربهت گفتم برااولین بارداریم دومرحله ای انتقال میدیم به ...

قربونت😙😙😙

اتفاقا دکترم امروز گفت چقدر فکر خوبی بود انتقال دو مرحله ای منتها یجوری گفت انگار نظر خودش بوده😅 ولی خداییش دکترم خیلی به نظر مریض اهمیت میده اونجوری نیست که فقط حرف حرف خودش باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40