2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@بادخرید   عزیزم کجایی؟چه طور شد؟جنینات تعیین جنسیت کردی؟

سلام عزیزم ممنونم به فکرم بودید امروز دکتر سنو کرد گفت چهارشنبه ی هفتهی بعد تعیین میکنن واگه باشه همون روز برات انتقال میدن با دلهای پاکتون برامون دعا کنید هفته ی پیش یکی از نزدیکام پسر چهار سالو نیمشو براثر تصادف از دست داد خدا یه نظری بهم بکنه با این غم بزرگم بایه کاکل پسر منو اروم کنه 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
درکل الان ۱۴تا جنین برات مونده؟اگر ۱۴تا جنین برات مونده که اصصصلا نگران نباش بالاخره بزووودی مامان م ...

نه 

حدود ۹تا جنین دفعه اول باز شد.چون بسته اول بلاست نشد و از بین رفت.

الانم یه بسته باز میشه بلاست نشه بسته دوم.حتین شناس گفت احتمال اینکه هر دو بسته باز بشه زیاده .چون جنین کیفیتش ضعیفه

مشخص نیست علت کیست سینه چیه.اما داروهای هورمونی ضرر داره برای کیستهایی که ما داریم

بتزم با دکترت مشورت کن

ای جونم یه ساک دیده پس منم ۶ هفته و ۴ روز رفتم قلبشو دیدم یبار ۸ هفته سونو شدم این دوشنبم که گذشت د ...

آره همش میگشت دنبال دومی پیداش نکرد😅

به منم گفت دوازدهم شهریور بازم برم برای قلبش دیگه توکل به خدا😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم من امروزمدریه بودم مدیرمون گفت احتمال داره تاسه ماه کلاسامجازی باشه استرس نداشته باش فعلا فقط پا ...

وضعیت شهر ما هم قرمزه،ممنون عزیزم،خداکنه همه چی خوب پیش بره🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
یعنی لعنت به مملکت ما، قحطی زده ایم  بخدا لیانا، دخترم یه ساعت خوبه، یه دفعه شروع میکنه 3 ساعت ...

مرضی جون بیا قرص سفید برفی رو پیدا کردم عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرضی جون بیا قرص سفید برفی رو پیدا کردم عزیزم 

فدای مهربونیت عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
گلم من امروزمدریه بودم مدیرمون گفت احتمال داره تاسه ماه کلاسامجازی باشه استرس نداشته باش فعلا فقط پا ...

سلام نگار عزیزم خوبی گلم چیکار کردن خوندم پانکچر نشدی خیلی ناراحت شدم اصلا خودت نباز و ناراحت نباش ممکن واسه ی هر کسی پیش بیاد دکترت عوض نکردی 

سلام عزیزم ممنونم به فکرم بودید امروز دکتر سنو کرد گفت چهارشنبه ی هفتهی بعد تعیین میکنن واگه باشه هم ...

ای جانم عزیزم 😔😔😔

الهی به حقه امام حسین جفت جنینات پسرن و سالم و به سلامتی با همین انتقال مامان میشی❤