2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
مهربونا میگم من الان می خوام زعفرون دم کنم با گل محمدی واسه اینکه زودتر پری بشم بخورم.قبل انتقال زعف ...

نه عزیزم اتفاقا خیلی هم خوبه برامون زعفرون تو این روزا...مخصوصا تو روزای پریود

عزیزم این سایت رو دیدی برای دارویی که دنبالش هستی؟ به ۱۴۹۰ زنگ زدی؟  https://www.darooyab.ir/ ...

شیسا جان انگار اولین و آخرین درمانشون همین امپرازول 

منکه تهران نیستم بازم کارمو راه میندازن؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز..

من فقط دوتا جنین دارم ،قراره مهر انتقال بدم،گفتن  پریود سوم بیا،بنظرتون زنگ بزنم رویان،همین پریود دوم اجازه انتقال نمیدن؟آخه میفته مهر وابان،منم معلم ام،راهم هم خیلی دوره

راستی بچه هامن اندومترم تا ۱۲ میره اندازه اش، چیا بخورم ورعایت کنم از قبل ک بگیرن جنین ها،من شانسم همین دوتان فقط.

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
من بچم یه مدت این جوری میکرد تا این که سشوار روشن کردم ساکت شد خوابید 😁😁چند بار روشن مردم ساکت&nbs ...

اتفاقاً از بدو تولد اینکارو کردم ولی عزیزم الآن اینقدر جیغ میکشه که دیگه صدای سشوار گم میشه توش 😀😀😀

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضیه جان من همسرم نتونست بپرسه از داروخانه ولی خودم اینو دارم به کارم هم نمیاد، میخوای برات بفرستم؟ ...

رو پسر شما تأثیر داشته زینبی جان؟ 

واقعا  انگار همه تو خونه آنا جون تو صف هستیم که بریم نی نی هامونو تحویل بگیریم  با مثبت ...

منم قدیمی تاپیک هستم

اسم کاربری قبلیم آرامش بود 

با آنا جون هم با طرازی انتقال دادم و منفی شدم

و بعد این همه سال همچنان منفی

۵ انتقال منفی😔😔😔😔😔😔

الان سومین روزه انتقال ششم با دکتر نصر 

برااااام خیلی دعا کنید که ایندفعه دفعه ی آخرم باشه و مثبت بشم🙏🏽🙏🏽🙏🏽

من خودم گفتم تا جمعه بمونم خونه مادرم در حد استراحت نسبی نه مطلق بعد برگردم خونه کم کم کارای سبک رو ...

سلام عزیزم بسلامتی انتقال دادی ایشالا که مثبت بشی  

میگم راستی تیکر بارداری داری که عزیزم پس چجوری انتقال دادی مگه باردار نیستی عزیزم

راستی کابرگولین خوب نیس تو بارداری خورده بشه

منم قدیمی تاپیک هستم اسم کاربری قبلیم آرامش بود  با آنا جون هم با طرازی انتقال دادم و منفی شد ...

انشاالله این بار مامان شدی عزیزم😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم بسلامتی انتقال دادی ایشالا که مثبت بشی   میگم راستی تیکر بارداری داری که عزیزم پس چ ...

قربونت برم عزیزم

تیکر انرژی مثبته عزیزم که ایشالا آزمایشم مثبت بشه 

کابرگولین رو خود دکتر داد دیگه 

اتفاقاً از بدو تولد اینکارو کردم ولی عزیزم الآن اینقدر جیغ میکشه که دیگه صدای سشوار گم میشه توش 😀😀 ...

😂😂عزیزم صدارو  عوض کن دانلود کن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من خودم گفتم تا جمعه بمونم خونه مادرم در حد استراحت نسبی نه مطلق بعد برگردم خونه کم کم کارای سبک رو ...

آفرین‌‌‌

خون‌رسانی‌به‌رحم‌خیلی‌مهمه

عزیزم‌آزمایش‌پرولاکتین‌دادی‌فهمیدی‌بالاس؟

منم‌‌سیاهدانه‌آماده‌کرده‌بودم‌بخورم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مهسا جون دکترم فقط آزمایش خون گرفت که کمبود آهن و ویتامین د اینا نداشته باشم قند و تیرویید هم چک کرد ...

شمامشکلت چی بودکه ای وی اف کردی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹