2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی لعنت به مملکت ما، قحطی زده ایم  بخدا لیانا، دخترم یه ساعت خوبه، یه دفعه شروع میکنه 3 ساعت ...

مرضیه جان من همسرم نتونست بپرسه از داروخانه ولی خودم اینو دارم به کارم هم نمیاد، میخوای برات بفرستم؟؟ 

یادمه دکتر میگفت قرصش بدمزه تره ولی اینو با آب میشه رقیق کنی و با قاشق بدی

مرضیه جان من همسرم نتونست بپرسه از داروخانه ولی خودم اینو دارم به کارم هم نمیاد، میخوای برات بفرستم؟ ...

سلام عزیزم.ببخشید باز مزاحم شدم.لوبیا سبز خوبه برا ضخامت دیواره رحم یا نه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرضیه جان من همسرم نتونست بپرسه از داروخانه ولی خودم اینو دارم به کارم هم نمیاد، میخوای برات بفرستم؟ ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم واسه پانکچرم روز ۱۱ یا ۱۲ پری ضخامتم ۷ بود بنظرت خوبه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله عزیزم، به محض مثبت شدن برو چند تا کتاب سیاه سفید با کنتراست بالا برای دوران نوزادیشون بخر ...

به نظر منم همینه یک مادر آگاه و توانمند و شاداب بهتر میتونه به رشد جسمی و روحی فرزندش کمک کنه و به تبع محیط گرم تری رو هم برای خانواده مهیا میکنه. 

من که گاهی دلم برای خودم میسوزه راهنمایی و دبیرستان که بکوب درس خوندم برای کنکور اونم تو مدارس نمونه دولتی که رس مارو میکشیدن بعدش دانشگاه و لیسانس این تموم نشده بدو دنبال فوق لیسانس . بعدشم بدو بدو دنبال کارای عروسی و جهیزیه هنوز یکسال نبود آرامش داشتم که مسئله بچه به وجود اومد......

انگار گاهی تو این بدو بدو ها یادمون میره باید زندگی هم کرد. الان یک مدته توی وبینارها شرکت میکنم هم سرم گرمه هم اطلاعاتم تو زمینه هایی که دوست دارم میره بالا هم زکم بیشتر به خودم فکر میکنم

آره‌ حالا‌یه‌ساعت‌اینوریااونور‌مشکل‌نداره نوشین‌جان‌استراحت‌مطلق‌نباش بلندشوتوخونه‌راه‌برو‌..تازه ...

من خودم گفتم تا جمعه بمونم خونه مادرم در حد استراحت نسبی نه مطلق بعد برگردم خونه کم کم کارای سبک رو خودم به عهده بگیرم به قول شما استراحت مطلق هم خوب نیست واقعا

به من گفت روزی یک دونه ویتامین دی ۱۰۰۰ ، یک آسپرین و یک فولیک اسید بخور

روزی دوتا آمپول پروژسترون رو توی یک سرنگ عضلانی بزن

بخاطر سیاهدونه و عسل پرولاکتینم بالا بود گفت هر ۳ روز یک عدد کابرگولین بخور

گفت اگر لکه ببنی داشتی به هیچ وجه داروت رو قطع نکن، اون رو آسپرین رو قطع کن به جاش یک شیاف بذار و به ما زنگ بزن