2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
بله عزیزم واقعا چاره ای نداریم پاپ اسمیر از دهانه رحم هست، که راحت تره این نمونه برداری از داخل هس ...

خراش آندومتر داديد؟ بايد تقريبا مثل اون باشه.من انجام دادم درد داشت ولي قابل تحمل بود.نگران نباشيد

خانما من منفي شد ازمايش بارداريم 

سه تاجنين با کيفيت بي و سي دارم 

برم اين سه تا رو انتقال بدم يا بيام شهرمون از اول شروع سيکل بکنم

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی سارا دیشب دخترم داغون شد،منم نابود کرد با گریه هاش،من نمیفهمم چرا اینا باید اینقدر زجر بکشن&nbs ...

مرضی جون هنوز خودت قرص رو پیدا نکردی ؟ سمت خونمون چند تا داروخانه رفتم نداشتن چه وضع بدی شده مگه چیه که نمیفروشن 

انگار دارن و نمیخوان بدن گذاشتن گرون بشه 

مثل شیاف پروژسترون که پیدا نمیشد 

الان سفید برفی خوبه ؟ از دکترش بپرس این قرص جایگزین نداره چیز دیگه رو بگیری ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم شما انتقالت کیه؟؟ خداکنه تعطیل نکنن خیلی استرس دارم شوهرم همش میگه چرا نمیشی.دوره هام ...

من شهریور پری شدم باید برم سونو برای کارای انتقال و گرفتن دارو...الان که دیگه فکر نکنم بشه کاری کرد اگه موقع پری بود بهت میگفتم ال دی و شروع کنی از روز پنجم تا ۲۱ روز بخوری سه چهار روز بعد پری میشدی اون وقت دیگه سونوت نمیفتاد تو تعطیلیا...حالا بازم اشکالی نداره یه سری از بچه ها قبلا میگفتن رویان سه روز پشت هم تعطیل نمیکنه بجز نوروز پس نگران نباش...استرس نده به خودت انشاالله همه چی حل میشه بعد میبینی کلی الکی حرص خوردی😊

سلام. به. همگی. دخترای من در پایان 34هفتگی به دنیا آمدند و بعد از یک هفته بستری. الان درخانه هستیم. ...

مبارکه عزیزم 💓💓 قدمشون پر از خیر و برکت 

قسمت همه منتظرا انشاالله 💙❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم شما انتقالت کیه؟؟ خداکنه تعطیل نکنن خیلی استرس دارم شوهرم همش میگه چرا نمیشی.دوره هام ...

سارا جان من الان تقویم گوشیم و چک کردم اگه دورت ۲۷ روزه باشه روز اول پریودت میفته ۸ ام که عاشوراست و روزای بعدم که تعطیل نیست میتونی روز دو یا سه پری بری...

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

واااای خدایا 😍😍😍😍لی لا جون چطور شد ؟طبیعی ؟خدایا شکررررررت ،معلومه که باید خوشحال باشی ،ترو خدا استرس رو از خودت دور کن ،انشالله که ۹ ماه به خوبی و خوشی سپری میشه و نی نیت رو در آغوش میگیری ،اشکام سرازیر شد ،خیلی برات خوشحالم دوست مجازی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

لیلا جون چی میبینم 😍😍😍😍😍😍😍😍

چند  روز گذشته از پریود 😍😍😍

وای خیلی خوشحالم عزیز دلم 😭😭😭😭

مباااااارکه مامان شدنت 

قسمت همه منتظرا 

چرا ترس اون یه بارداری دیگه بوده بهش فکر نکن مثل من یادته چه اتفاقی افتاد ولی اصلا بهش فکر نمیکنم 

خدایا شرکت 💓💓💓💓💓💓💓

واي لي لا جون كلي دنبال بيبي چكت گشتم ، اصلا به تجربه پارسال فكر هم نكن ، خيلي خيلي مباركت باشه ديدي ...

سلام عزیزم،  بنظرتون لباس تو خونه سایز صفر و یک و دو باید چند تا از هرکدوم بگیرم؟؟ سایز ۲ تا چند ماهگی بچه اندازشه؟؟

ببخشید من جواب میدم عزیزم اما طبق تجربم لباس صفر زیاد نگیر حتی یه دونه کافیه چون معمولا بچه سایزش از ...

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی،  منم نظرم همینه ولی از بس همسرم گفته داری خسیس بازی درمیاری به شک افتادم نکنه سایز صفر و یک دارم کم میخرم، همین الانشم لباس سرهمی بیرون دوتا صفر و دوتا یک برداشتیم من موندم که تو کرونا و فصل سرما مگه کجا میخوایم بریم که همسرم اینطوری برداشته،  برای همین میخوام لباس تو خونه ایشو بهینه تر بخرم