2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفق باشي  نمونه برداري يكم شايد تو رحم اسپاسم ايجاد كنه مثل پاپ اسمير كه قابل تحمله سونو با ...

بله عزیزم واقعا چاره ای نداریم

پاپ اسمیر از دهانه رحم هست، که راحت تره

این نمونه برداری از داخل هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره منتظر پریود بودم که برم تو سیکل پانکچر. الان بین زمین و آسمونم

تو رو قرآن با این حالت برا منم دعا کن...نمیدونی چقققد دعات کردم خدایا شککککرت...دعا کن ماه بعد انتقالم مثبت بشه

تو رو قرآن با این حالت برا منم دعا کن...نمیدونی چقققد دعات کردم خدایا شککککرت...دعا کن ماه بعد انتقا ...

ممنون عزیزم. حتما اگه قابل باشم دعات میکنم. به حق بزرگی خدا که انتقال موفق و عالی در انتظارته. همچنان دعام کن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم. حتما اگه قابل باشم دعات میکنم. به حق بزرگی خدا که انتقال موفق و عالی در انتظارته. همچنا ...

واقعا خدای مهربووونم خیییلی بزرگه ...

خدایا امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن

خدایا تو متعالی بزرگی بخشنده ای

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

وای عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه. انشالله به سلامتی تا آخرش رو طی میکنی 😍💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
انشالله ۹ماه دیگه بغلش میکنی فسقلی نازتو عزیزممم

فداااات عزیز دلم. می بوسمت. خدا هیچ پدر و مادری رو چشم انتظار فرزند نذاره که واقعا صبر ایوب میخواد

وای عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه. انشالله به سلامتی تا آخرش رو طی میکنی 😍💐

فداااات دوست خوبم. ممنونم. هنوز نرفتم آزمایش بدم، همسرمم میترسه میگه بذار چند روز دیگه آزمایش بده. خدا دردونه ات رو برات حفظ کنه شیسا جون