2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

واي لي لا جون كلي دنبال بيبي چكت گشتم ، اصلا به تجربه پارسال فكر هم نكن ، خيلي خيلي مباركت باشه ديدي چند روز پيش بهت گفتم دلم روشنه براي شما ، ان شا الله كه تا آخر به خوبي پيش ميره و دردونه ات رو در آغوش ميگيري عزيزم .

حتما عزیزم چشم.انشالله با دعای دوستای خوبی مثل شما. کاملا باهات موافقم. آخه دوستمون پرسیده بود، خودم ...

ببخشید من خودم پرسیدم اخه نمیدونستم قبلا یه بارباردارشدید ....شرمنده اگه ناراحتتون کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر همه دارن این جا حامله میشن 

انشالله همیشه گروه به شادی و خبرای خوش باشه 

هرکیم باردار نیست تا یکی دو ماه دیگه حامله شه 

شما باعث میشید ادم روحیه بگیره نترسه 😍😍❤️❤️❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مبارکتون باشه عزیزم، ان شالله بسلامتی و شادی بغلشون بگیرید

ممنون عزیزم زنده باشین ...

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم چه خبر؟ بیبی چک نزدی؟ 

دیروز ازمایش دادن الحمدلله مثبت بودن امروز اومدم تکرار...

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
تبریک میگم گلم، انشاءالله به سلامتی دوران بارداری رو بگذرونی

مرسی عزیزم انشالله قسمت شما خیلی زود 

باید تزریق کنم ولی دکتر ای وی ای جی تنها نوشته ...با جیزی نباید ترکیب شه؟؟

واي لي لا جون كلي دنبال بيبي چكت گشتم ، اصلا به تجربه پارسال فكر هم نكن ، خيلي خيلي مباركت باشه ديدي ...

سلام عزیزم،  بنظرتون لباس تو خونه سایز صفر و یک و دو باید چند تا از هرکدوم بگیرم؟؟ سایز ۲ تا چند ماهگی بچه اندازشه؟؟

ببخشید من خودم پرسیدم اخه نمیدونستم قبلا یه بارباردارشدید ....شرمنده اگه ناراحتتون کردم 

نه عزیز دلم. این چه حرفیه. کلی امروز بهم انرژی دادی عزیزم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واي لي لا جون كلي دنبال بيبي چكت گشتم ، اصلا به تجربه پارسال فكر هم نكن ، خيلي خيلي مباركت باشه ديدي ...

مرسی عزیزم. صفحه ۱۶۰۰۰ گذاشتم.  باشه چشم عزیزم. 😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم،  بنظرتون لباس تو خونه سایز صفر و یک و دو باید چند تا از هرکدوم بگیرم؟؟ سایز ۲ تا چن ...

سلام عزيزم ، از هر كدوم ٢ دست بگيري به نظرم كافي هست به جثه بچه هم بستگي داره من سايز ١ رو براي پسرم تا ٦ ماهگي هم تنش ميكردم چون كلا جثه بدنش لاغر هست ولي دخترم تپل تر هست ، سايز ٢ ظاهرا ٣ تا ٦ ماه هست ولي تا ٩ ماه هم براي بعضي بچه ها كاربرد داره ، فعلا ٢ دست بيشتر از هر كدوم نگير بگذار ان شا الله دخترت به دنيا اومد ببين جثه اش چطوري هست لازم شد دوباره ميري ميخري .

وای خدا کنه. الهی آمین. چشم عزیزم حتما. به خدا این یه ماه رو صبح های تو هفته که خیلی خلوته کوه میرفت ...

لیلا‌جون‌مبارک‌باشه‌مامان‌شدنت

خداروهزارمرتبه‌شکر

خیلی‌خوشحال‌شدم

ازذوقم‌دارم‌گریه‌میکنم

بروآزمایش‌بده‌وزیرنظریه‌دکتردلسوزباش..

انشالله‌‌به‌سلامتی‌نی‌نی‌توبغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻