2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045137 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان های آینده  من فردا انتقال دارم واسم دعا کنید عزیزان🤗 فقط یه سوال من شب ها عادت دارم د ...

ایشالا به سلامتی عزیزم منم تازه الان از انتقال برگشتم. ایشالا خبرای خوب ازت بشنویم. راستش در مورد حالت خواب نمیدونم

مبارکه مبارکه وای دیروز با خوندن پیامتون چقدر ناراحت بود خدا چقدر بزرگه! آرزوی هیچ‌چیزی رو‌الکی ...

فداااات مهربونم. امیدوارم خیلی زود تو همین صفحات عکس بی بی چک مثبتت رو ببینم عزیزم. چشم عزیزم حتما. راستش صبح که اول ترسیدم بعد خیلی خندیدم. تو کوه یه خری از دست صاحبش دررفته بود به تاخت میومد سمت من و خواهرم که یه گوشه گیر افتاده بودیم. قشنگ باهاش چشم تو چشم شدیم و تو یه قدمی ما پرید پایین تو مسیر خودش. خدا بهمون رحم کرد اما بعدش کلی خندیدیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
از قول من خیلی ازش تشکر کن. انشالله چشم همه چشم انتظارا با دیدن نی نی های صالح و سالمشون روشن بشه عز ...

سلام لی لای جان، چی شده نمیرسم همه رو بخونم بهم بگو درست متوجه شدم طبیعی باردار شدید؟؟؟

سلام لی لای جان، چی شده نمیرسم همه رو بخونم بهم بگو درست متوجه شدم طبیعی باردار شدید؟؟؟

سلام به روی ماهت. آره عزیزم رحمت خدا شامل حالم شد و انشالله شامل همه دوستای خوش قلب و مهربونم هم بشه به زودی

خودشون هیچینگ کرده بودن؟

عزیزم یعنی لایه بیرونی جنین رو با لیزر نازک میکنن که جنین راحت تر بتونه از پوسته بیاد بیرون و لانه گزینی کنه. انشالله 9 ماه دیگه دنبال راهکاری برای افزایش شیرت

سلام به روی ماهت. آره عزیزم رحمت خدا شامل حالم شد و انشالله شامل همه دوستای خوش قلب و مهربونم هم بشه ...

قربون خدا برم با این معجزه های قشنگش، خدایا بی نهایت شکرت، بی نهایت مبارکتون باشه،  هممون باید نماز شکر بجا بیاریم، بعد از لیانا این دومین باره که واقعا از خوشحالی شوکه میشم،،،  انگار وقتی دل آدم خیلی میشکنه خدا بهش نگاه میکنه،  چند روز پیش بود داشتم میخوندم که رفتید دادخواست دادید یاد خودم افتادم شاید شما هم یادتون بیاد که آذر ماه بعد از انتقال منفیم و نداشتن جنین دلم واقعا شکست و از ازدواجم پشیمون شدم اومدم اینجا نوشتم کاشکی قبلش میدونستم و هیچ وقت یه آدم دیگه رو در آرزوی پدر شدن نمیزاشتم بعدش بود که خدا دعاهامو مستجاب کرد،،،،  شما همیشه به همه امید دادید آن شالله که بارداری خوبی داشته باشید و بسلامتی زایمان کنید،،،  خیلی مراقب خودتون و نی نی باشید