2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

لیلا جون تبریک میگم.خدایاشکرررررررررر.ان شاالله ۹ماه روبه خیر و خوشی بگذرونی 👨‍👩‍👧‍👦😍😍😍خبر خیلی خوبی بود.خدا خیلی دوستون داره که معجزش نصیبتون شده.با دل پاکتون برای ما هم دعا کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من منتظر پری بودم که برم تو سیکل پانکچر. راستش دیروز حرصمم دراومد گفتم ببینا همیشه از دو سه روز قبلش ...

وااااای خداروشکر

خیلی تبریک میگمممم

از ته قلبم براتون خوشحال شدم 

انشاالله که با یه بتای عالی خوشحال ترمون میکنی🙏🏽🙏🏽🙏🏽

لیلا جون تبریک میگم.خدایاشکرررررررررر.ان شاالله ۹ماه روبه خیر و خوشی بگذرونی 👨‍👩‍👧‍👦😍😍😍خبر خی ...

فدااات پروانه جانم. به خدا هر بار از خبر مثبت شدن دوستام اینجا خدا میدونه هزار برابر الان خوشحال و دلشاد شدم. امیدوارم خیلی خیلی زود تیکر بارداریت رو ببینم و سوالای جورواجورت که بچه ها لباس نوزادی سایز صفر چند دست بخرم؟ دل پاک رو که محبت داری اما از ته دل دعات میکنم و همه دوستان رو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وااااای خداروشکر خیلی تبریک میگمممم از ته قلبم براتون خوشحال شدم  انشاالله که با یه بتای عال ...

فدااات عزیزم. با دعای شما دوستان مهربون و دلهای پاک حتما خدا کمکم میکنه. 

توکل به خدا پس با یه اختلاف یه روزه با هم هستیم  ایشالا هردو و همه منتظران  بیایم با اشک ش ...

بی صبرانه منتظر تیکر بارداریت هستم عزیزم

فداااات عزیزم. سه بار پانکچر کردم. انقد برات بگم که بخاطر سنم کلا نا امیدم کرده بودن. الانم هنوز آزم ...

عزیزم خداروشکر، تبریک میگم،خیلی خوشحال شدم برات

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فدات بشم الهی قسمت خودت بشه خیلی زود ....خداکنه بمونه برام

تبریک میگم گلم، انشاءالله به سلامتی دوران بارداری رو بگذرونی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فدات عزیز دلم. چقدر حرفات به دلم نشست و با خوندن هر بارش، مو به تنم راست شد. آره قشنگ یادمه.حتی سر ا ...

قربونت عزیزم چقدر خوب داستانهای انتقال منو یادتونه      منم برای خودتون و نی نی و باباش تمام آرزوهای خوبو آرزومندم

بچه ها من الان انتقال دادم و تو راه خونم. شکر خدا و با عنایتی که بهم داشت مامان شدم ایشالا ۱۴ روز دی ...

میارکت باشه عزیز دلم😍😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
قربونت عزیزم چقدر خوب داستانهای انتقال منو یادتونه        منم برای خودتون و نی ن ...

آخه خیلی غصه ات رو خوردم، چون شاغل هم بودی تو مرخصی هم کلی داستان داشتی، انقد برات دعا میکردم و آرزو داشتم و دارم که بارداریت پر از آرامش باشه، واسه همین با وجود حافظه ضعیفی که دارم اینا رو خوب یادمه. به سلامتی چیز زیادی تا بغل گرفتن نی نی نمونده عزیزم. 

آخه خیلی غصه ات رو خوردم، چون شاغل هم بودی تو مرخصی هم کلی داستان داشتی، انقد برات دعا میکردم و آرزو ...

ممنونم عزیزم شما همیشه به من لطف داشتید منم بجز اینجا جای دیگه و دوستان دیگه ای نبودن که درددل کنم و دلمو سبک کنم، منم همیشه به یاد شما و دعاگوی شما هستم همیشه هم بابت راهنمایی ها و همفکری هاتون ازتون ممنونم،  ان شالله همه چی برای شما هم به راحتی روبراه بشه و سال ۱۴۰۰ نی نی تونو بغل بگیرید،  برای منم دعا کنید این مدت باقی مونده رو هم بدون مشکل بگذرونم