2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
توتاپیک من یاقوتسرخ هم به شماتبریک گفت خدایا شکرت خدا دل همه ی منتطرارو شاد کنه ومثله شما معجزشو نشو ...

از قول من خیلی ازش تشکر کن. انشالله چشم همه چشم انتظارا با دیدن نی نی های صالح و سالمشون روشن بشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین حلال زاده همین الان به یادت بودم.ان شاء الله به زودی زود بی بی چک خوشگل تو رو اینجا میبینیم عزی ...

فدات عزیزم چی بگم خدا خودش دیگه باید دست به کار بشه من دیگه توان هیچی رو ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی فداتشم الهی که  دوران بارداری خوب وراحتی داشته باشی ...به همسرت گفتی چه لحظه ی  قشنگ ...

میخندید گفت پاهام شل شده نمیتونم راه برم. تلفنی گفتم بهش. اما میترسه خوشحالی کنه سر جریان پارسال. واسه همین نمیذاره برم آزمایش بدم میگه تورو خدا چند روز صبر کن 😂😂

میخندید گفت پاهام شل شده نمیتونم راه برم. تلفنی گفتم بهش. اما میترسه خوشحالی کنه سر جریان پارسال. وا ...

مگه پارسال چیشده بود ؟ ایشالا که بایه بتای تپل شادیتون تکمیل بشه 😍😍😍

فدای اشکات بشم دوست مهربون. از خدا این اشکای شادی رو برای خودم طلب میکنم روزی که تو بیای سورپرایزمون ...

مبارکه عزیییز دلم چقدددددر خوشحال شدم 

خدایا هزاااااران مرتبه شکرت 

بحق امام حسین سال دیگه با نی نی بغل بری مراسم شیرخوارگان حسینی 😍😍😍😍😍

توروخدا سرنمازات برا منم دعا کن زهرا هستم 

عزیزم راستی مشکل شما چی بود دقیق؟چندبار میکرو کردین

مبارکه عزیزممم حتما بتات خوب بالا میره نگران نباش

مرسی عزیزم ...

کی باردار شده//؟/ طبیعی؟؟ 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
لیلا من برات نذر کرده بودم...همین امروز ادا میکنم حتما..انقدر خوشحالم که نمیتونم بیان کنم ...خدایا م ...

وای سارا جون خیلی خیلی زیاد شرمنده ام کردی، به خدا زبونم بند اومده از اینهمه محبتی که بهم داری. چطوری میتونم ازت تشکر کنم دختر خوش قلب.؟❤❤❤❤❤❤❤

فدای اشکات بشم دوست مهربون. از خدا این اشکای شادی رو برای خودم طلب میکنم روزی که تو بیای سورپرایزمون ...

فدات عزیزم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ماهرخ جون مبارک باشه عزیزم فک کنم دوقلوئن کنجدات ایشالا سالم بغل بگیری 

مرسی قشنگم قسمت خودت ایشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مرسی عزیزم ... کی باردار شده//؟/ طبیعی؟؟ 

آهای دختر کتک میخوای؟

فدااات عزیزم. خیلی به دعای همه دوستام محتاجم. راستش نمیدونم همسرم میگه تورو خدا بذار چند روز دیگه بر ...

عزیزم تبریک میگم 😍😍انشالله به سلامتی بیاد 🌺🌺🌺

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
به به 😍😍😍 مبارکه عزیزم  خدایا شکرت 😍😍😍😍

مرسی نازنینم😍😍😍قسمت همه ایشالله