2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
فدااات عزیزم. خیلی به دعای همه دوستام محتاجم. راستش نمیدونم همسرم میگه تورو خدا بذار چند روز دیگه بر ...

تبریک میگم عزیزم بسلامتی ودلخوش بغلش کنی🥰🥰

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

وااااااای لیلا جان باورم نمیشههههه

خیلی بهت تبریک میگم عزیزم انشالله صحیح و سلامت بغلش کنی عزیزم

دیدی بهت اون دفعه گفتم ناراحت نباش انشاالله خدا بهت یه نی نی ناز میده که چشم اون جاری حسود و حریصت در بیاد و دندون طمعشو بکنه؟؟!!!

وقتی بیبی چکتو دیدم باورم نمیشد هی میرفتم پایین صفحه دوباره میومدم بالا صفحرو نگاه میکردم که باور کنم....شوهرم الان بهم گفت دیدی بهت گفتم فقط خود خدا باید بخواد نباید ناامید بشیم...

الهییی شکرت نمیدونی چقدر خوشحالم کردی داره گریم میگیره😢😢😢😢😘😘😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

آخ خدااااا.خیلی مبارکه عزیزدلم.اینقدر خوشحال شدم از دیدن این عکس که نگو.مبارکت باشه  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
وااااااای لیلا جان باورم نمیشههههه خیلی بهت تبریک میگم عزیزم انشالله صحیح و سلامت بغلش کنی عزیزم د ...

فداااات عزیزم واقعا نمیدونم جواب اینهمه مهربونیت رو چطوری باید بدم، یک دنیا ممنون انشالله به حق رحمت بی انتهای خدا ، دلت شاد و پر امید و لبت همیشه پرخنده باشه

❤❤❤❤❤❤❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزان من ایشالا اگه شهریور پریودم به این تعطیلی ها نخوره میرم واسه سیکل انتقال.یه هفتست شروع ک ...

بسلامتی عزیزنمم

بنظر من کپسول ژل رویال بخور _پیاده روی داشته باش_آب بخور زیاد_روغن سیاه دانه رو قسمت رحمت بمال 

موقع ظرف شستنم نزار لباست خیس بشه کارایی که خودم کردم ک گفتم 

حتمااا مامان میشی شک نکن به امید خدا💖💖

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم الهی خدایا شکرت شاید باور نکنی ما هم دقیقا به اندازه خودت خوشحالیم من خودم اشک تو چشام جمع شده ...

فدای چشمای اشکیت بشم. میدونم عزیزم واسه امید به دوستام سریع عکس گذاشتم، وگرنه هنوز آزمایشم نرفتم. به حق دلهای مهربون همه دوستان تو این تاپیک انشالله ۹ ماه دیگه نی نی هایی که فردا انتقال میدی رو در آغوش میگیری

ای جونن خدایاااا هزار مرتبه شکر ایشالا بسلامت بغلشون کنی کی انتقال دادی دختر من انقدر حالم بد بود کم اومدم تاپیک 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای هووووووورررررراااااا لی لا جونمم مامان شد خدایا شکررررررررت 😍😍😍😘😘😘😘😍😍😍 شما کی انتقال ...

من منتظر پری بودم که برم تو سیکل پانکچر. راستش دیروز حرصمم دراومد گفتم ببینا همیشه از دو سه روز قبلش لک میدیدم تا پری شروع شه، حالا اینماه داره برام ناز میکنه. جوای آزمایش ماهیرخ رو دیدم صبح گفتم برم یه بی بی بزنم! که شوکه شدم

فداااات مامان شادن جون 😙😙😙😙

ای جونن خدایاااا هزار مرتبه شکر ایشالا بسلامت بغلشون کنی کی انتقال دادی دختر من انقدر حالم بد بود کم ...

خدا برام انتقال داد عزیزم. با دستای خودش. امیدوارم خودشم تا آخر نگه دارش باشه. فدااات عزیزم. امیدوارم از این بعد رو راحتتر بگذرونی

فداااات عزیزم واقعا نمیدونم جواب اینهمه مهربونیت رو چطوری باید بدم، یک دنیا ممنون انشالله به حق رحمت ...

مرسی عزیز دلم...

دیشب سر نماز شما و بقیه بچه هارو دعا کردم البته من همیشه به یاد شماها هستم...لطفا با نی نی جونت برام ما منتظرا که ماه بعد انتقال داریم دعا کن مامان خانووووم😍😍❤❤

انشالله خدا دل بقیه دوستان رو هم مث تو شاد کنه عزیزم...آمین🙏🙏🙏