2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
منم خودم ال دی مصرف کردم ماما گفت مشکل نداره ولی میخوام بدونم این ماه برم پانکچر چندبار باید برم وبی ...

به ما که گفتن مشخص نیست پلی کلا تو رویان همه دیگه چهار تا پنج بار سونو میشدن چون هربار میرفتم آدمهای تکراری میدیدم البته تعداد دقیق که نداره بستگی به اندازه فولیکول هاتون داره همونطور که گفتم من تعداد سونوهای پانکچرام با هم فرق داشت، الان نمیدونم چرا بعضی از دوستان فقط یکی دوبار رفتن آخه مرتب باید اندازه چک بشه و به موقع داروی آزادسازی و زمان پانکچر تعیین بشه

بارانا جان الونوا رو تو چه مراحل و داروهایی بهتون دادن و دکترت کیه ذخیره و شرایطت چطور بود که بسلام ...

عزیزم روز۳گفت بزنم.طرازی هست.ذخیره ام۱.۵هست اما نصف فولی هام پوچ شد.و فقط۵تا تخمک شد که۲تاش کلا جنین شد

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله به حرمت ایام امام حسین علیه السلام همون نی نی های داخل شکمت ذکر گوی ابا عبدالله بشن و نه م ...

عزیزدلم ایشالله به حق امام حسین  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بله برای من دوتا باهم داده بود البته خودم نزد اینو درمانگاه رفتم ولی باقی رو خودم زدم همسر هم ...

اره ۲ میلیون آدم خودش میترسه بزنه 😂😂 یه موقع درست نزنی ۲ میلیون پر میشه 

اره مردا همینطورن بزار نتیجه بگیری اونوقت میفهمه چه اشتباهی کرده که همکاری نمیکرده 

عزیزم ایشالا با اولین انتقال مامان میشی ....تعیین جنسیت هم کردی؟یادمه میگفتی دکترت گفته اگه تعداد جن ...

سلام پناه جان ۱۵ تا تخمک داشتم ۱۹ تا جنین ۸ تاش رو تعیین جنسیت کردن باقیش رو فریز. البته نتیجه تعیین جنسیت رو فردا که میرم انتقال میپرسم. گفتم یک دختر و یک پسر بذارن برام . توکل بخدا هرچی پیش بیادحکمت خداست و من راضیم به رضای خدا

امیدوارم خدا چنان دلت رو به دست بیاره که این طعنه ها رو فراموش کنی. یه دستی همیشه بالاتر از همه دست ...

الهی آمین ممنون از این دعای قشنگ از ته دلت

خدا با دلای خسته همه بچه ها مدارا کنه و از خوان بی حدش به همه ببخشه.

درک می کنم که چقدر سخته تجربه اش کردم

الهی که دیگه تجربه نکنی و ذائقه ات رو خدا با عطای آسمونیش شیرین کنه که کام تلخت دوباره شیرین بشه و همه سختیا رو فراموش کنی.

خدا پشت و پناهت باشه

عزیزم من 33 سالمه، آخرین سونوم دکترم گفت 4 تا فولیکول خوب داری، انشالله شانس بیاری 4 تا جنین تشکیل ش ...

بله همینطوره ممنونم دارچین عزیزم از اطلاعات و دلگرمی خوب و دلچسبی که میدی🌺🌿

ما که با هزار زحمت تلاش خودمونو میکنیم تا خواست اون چی باشه

با اینکه همه مقاطعش استرس خودشو داره اما سعی میکم مرحله به مرحله رو با آرامش جلو برم

سلام پناه جان ۱۵ تا تخمک داشتم ۱۹ تا جنین ۸ تاش رو تعیین جنسیت کردن باقیش رو فریز. البته نتیجه تعیین ...

سلام عزیز دلم🥰🥰🥰چه قد خوب 😍یه دختر و یه پسر😍😍😍😍😍الهی که جفت کنجدات به دلت بچسبن عزیزم ❤❤❤❤

شما باید خودتون رو با خودتون مقایسه کنید.۵-۶ تا خوب هست و به احتمال زیاد ۳-۴ جنین دست کم خواهید داشت ...

ممنونم عزیزم لطف کردی توضیح دادی

این صحبتها دل آدمو آرومتر میکنه

قطعا همونطور که گفتین دست خداس

الهی که برای شما و همگی بهترین هاش رو دراینباره رقم بزنه و یه شانس الهی به همه مون ببخشه🌸🌸🌸🧚‍♀️

مرضی جان این داروخانه قرص خارجیش رو داره ها

توروخدا؟؟ خب عزیزم برام شماره کارت بفرست، هزینه شو بریزم برات 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جان ۰۹۱۹۷۲۹۳۹۰۷ این شماره دکتری هستش که تو داروخانه ولنجکه. همین خان برام داروهای گونال رو هم ت ...

بهش بگو صبح یکی از دوستان برای شربت نکسیوم زنگ زده بود. که خاطرش باشه. بازم تاکید کن رو خارجی بودنش که اشتباه نکنه. اخه صبح که گفت شربت نیست قرصه من دیگه زیاد به حرفاش دقت نکردم. گفتم شمارش رو بدم خودت مستقیم حرف بزنی که اگر سوالی هم بود بپرسی