2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045225 بازدید | 684438 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتی احتمال طبیعی برای شما خیلی بالاست و اصلا iui نهایتا کافیه  خودت که مشکلی نداری؟  ...

اخه زده حرکت رو به جلو ۱ 😭😭😭 میشه بهم بگی تعدادش خوبه یا نه چون دکترم گفته تعدادش کم باشه نمیتونم ای یو ای کنم

ممنون. نتیجه نداد براتون؟

نه اصلا ایشون چک نکرد ببینه تخمک هست یا ازاد شده

داروی جلوگیری از ازاد شدن هم نداده بود

سونو هم نکرد

من دو روز قبلش علائم تخمکءذاری رو داشتم و خودم حس میکردم وقتشه برای آزاد شدن

این بود که وقتی پانکچر هم شدم هیچ تخمکی درکار نبود

گلم این که طی چه مدت بزنی رو دکترت باید بگه ولی اغلب پست سر هم هست

سلام زینبی جان ممنون که وقت میذاری جواب تک تک مارو با حوصله میدی الهی این انرژی مثبت صدها برابر به سمت خودت و خانواده عزیزت برگرده

عزیزم من تا الان خیلی گرمیجات خوردم پانکچر شدم ۱۵ تا تخمک داشتم ۱۹ تا جنین شکر خدا

فردا انتقال دارم اگر خدا بخواد

به غیر از شیر سویا و فرنی با نشاسته و حل کردن نشاسته در آب و ماکارانی ، چه چیزایی واجبه بخورم ؟

شیر و گردو و مویز اشکال نداره؟ میوه چطور؟

میشه لطفا چیزی به ذهنت رسید بگی انجام بدم؟

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 خودت آمپول النوا رو میزدی؟

بله برای من دوتا باهم داده بود

البته خودم نزد اینو درمانگاه رفتم

ولی باقی رو خودم زدم

همسر هم قهره کلا همکاری نمیکنه😁

حود سیکل پانکچر فکر نکنم فرق کنه

فرق داره عزیزم،  من دوبار پانکچر شدم پ هر دوبار هم جنین فرش انتقال دادم،،،  فکر کنم این پانکچری که دوستان انجام دادن شورت هست آخه من که پانکچرم لانگ بود باید دوم یا سوم پری سونو میشدم بعد از روز پنجم پری ال دی شروع میشد حدود سی روز بعدش دوباره سونو و از اون به بعد داروهای اصلی تحریک تخمدان شروع میشد از اون موقع تو پانکچر اولم چهار بار سونو شدم و تو پانکچر دوم پنج بار سونو شدم یعنی حدودا یک روز درمیون که این تعداد سونو هم به اندازه فولیکول ها و میزان پاسخگویی بدن به داروها داره

فرق داره عزیزم،  من دوبار پانکچر شدم پ هر دوبار هم جنین فرش انتقال دادم،،،  فکر کنم این پا ...

منم خودم ال دی مصرف کردم ماما گفت مشکل نداره ولی میخوام بدونم این ماه برم پانکچر چندبار باید برم وبیام مطب

یا رب العالمین
سلام زینبی جان ممنون که وقت میذاری جواب تک تک مارو با حوصله میدی الهی این انرژی مثبت صدها برابر به س ...

عزیزم ایشالا با اولین انتقال مامان میشی ....تعیین جنسیت هم کردی؟یادمه میگفتی دکترت گفته اگه تعداد جنین زیاد باشه تعیین جنسیت میکنی...

وااای نظرا  چقد متفاوته ...من دکتر عارفی وانصاری رو ندیدم ولی دیروز همینجاخوندم یه دوستی نوشتن ...

من پیش هردو تا رفتم اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم، حتی بعد پانکچر که رفتم ببینمش جواب نداد بگه دلیلش چی بوده

خیلی خیلی منفی بود نسخه هاشو به دکترای دیگه نشون دادم گفتن خوب کاری کردی دکتر عوض کردی

ولی از سهیلا عارفی راضیم کارشو بلده. به اندازه هم ارتباط برقرار میکنه