2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
نمیدونم این موجودات از خدا نمیترسن؟!چه جوری میتونن انقدر خبیث باشن اخه؟ نمیدونن چرخ روزگار گرده؟! ب ...

خدا نکنه عزیزم. انشالله همیشه زنده و پایدار باشین. مرسی عزیز دلم چقد جمله ات به دلم نشست که گفتی دهن این موجودات گل گرفته بشه. آمین هم برای خودم هم برای همه عزیزای این تاپیک

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم وزنم نزدیک 1.5 کیلو اضافه شده. رژیم غذایی و فعالیتم تغییری نکرده. نمیدونم به خاطر آمپول هاست یا ...

بچه ها یادتونه گفتم 1.5 کیلو اضافه کردم بعد آمپولهام؟ امروز یه روز بعد از انتقالمه و دیگه آمپول هورمونی ندارم. حتی برای پروژسترون هم شیاف داد دکترم. امروز 1 کیلو از وزنم برگشت. یعنی الان فقط نیم کیلو بیشتر از قبلم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو رو خدا نگو اینو مهربون  یه همدلی از دستم برمیاد که دیگه اونم نداشته باشم به چه درد می ...

فدااات عزیزم. بی تعارف میگم همیشه خیلی بیشتر از همدلی به هممون کمک کردی و کلی اطلاعات خوب و راهنمایی های درست بهمون کردی. انشالله سایه تو و همسرت همیشه در کمال صحت و شادمانی بالاسر پسرت مستدام باشه.

خوبه حالا همیشه میگن اگه مشکل از خانوم باشه قابل حل شدنه راحت تر تا آقا!! من که سر اون سقطم تا با ه ...

دکتر من هر سری با صدای رسا میگه خانم همسرتون هیچ مشکلی نداره و تخمک های شما به خاطره سنتون مشکل تقسیم سلولی دارن و به دوتا ۲۳ تا تقسیم نمیشن😂

من نه ناراحت میشم نه خودم رو می بازم چون دقیقا درست میگه من ۳۷ سالم هست و به احتمال زیاد اکثر تخمک ها معیوب هستن.ولی من انتخاب همسرم هستم اون من رو خواسته و با من ازدواج کرده من چه خوب و چه بد انتخابش هستم.اون هم همینطور 

من ۳۵ سالگی ازدواج کردم بعضی وقتها از خودم گله می کنم چرا زودتر ازدواج نکردم تا بتونم به موقع بچه دار بشم .ولی به نظرم حتی برای این هم آدم نباید خودش رو سرزنش کنه چون آدمها قطعا تو هر مقطعی از زندگیشون سعی می کنن بهترین تصمیم رو برای خودشون بگیرن و ما هم متناسب با شرایطمون بهترین فکر و تصمیم رو تا این لحظه داشتیم

اصلا خودت رو ناراحت نکن دوستم من مطمعن هستم شما خیلی زود صاحب یه نی نی ناز میشی

ممنونم سونو روز دهم بود  دکتر گفت خوبه سونو به نسبت سنت خوبه گفت  ۵  ۶ تا فولیکول ...

عزیزم من 33 سالمه، آخرین سونوم دکترم گفت 4 تا فولیکول خوب داری، انشالله شانس بیاری 4 تا جنین تشکیل شه. کلا هم 8 تا فولیکول داشتم.

روز پانکچر بهم گفتن 8 تا تخمک داشتم. و از این 8 تا، 5 تاش جنین شد. یعنی بیشتر از چیزی که دکترم انتظار داشت.

در حالیکه روز انتقال دیدم خانمی از من جوون تر 15 تا تخمک داشت که 2 جنین تشکیل شد. گفت این دفعه دومه پانکچر میکنه، دفعه اول با 17 تا تخمک هیچ جنینی تشکیل نشد. 

اینا خیلی به کیفیت تخمک و اسپرم و شاید شانس بستگی داره. اصلا خودت رو نباز

لی لا جون عزیزم همیشه یه قدم اونور تر خودتم ببین همسر عزیزت خیلی مرده که این جمله قشنگ مشکل ماست رو ...

امیدوارم خدا چنان دلت رو به دست بیاره که این طعنه ها رو فراموش کنی. یه دستی همیشه بالاتر از همه دست هاست که چنان در شادی غرقت بکنه که یادت بره این روزهارو گذروندی. من که پانکچرم پوچ بود به خدا اصلا روم نمیشد از ریکاوری مرخص شم بیام چشم تو چشم بشم با همسرم، آخه بیچاره با کلی مکافات نمونه هم داده بود. همیشه صبح های پانکچر بخاطر نمونه دادن تب میکنه

دکتر من هر سری با صدای رسا میگه خانم همسرتون هیچ مشکلی نداره و تخمک های شما به خاطره سنتون مشکل تقسی ...

وای یاد یه خاطره ای افتادم. ما بعد یه سال اقدام و نتیجه نگرفتن، همسرم گاهی با شوخی میگفت معلوم نیست چه مشکلی داری و چی به من انداختین (البته میدونم شوخیشم اصلا قشنگ نیست) منم هی کل کل میکردم بابا تو چته یه بچه هم نمیتونی به من بدی و فلان. آخه آزمایش هم داده بود همه چیزش اوکی بود، منم چند ماه الکی الکی داروهای مختلف به تشخیص دکترم مصرف میکردم. آخرش دکترم گفت ببین من اصلا نمیفهمم مشکلتون چیه. برید پیش متخصص اورولوژی. رفتیمم پیش دکتر پویان، اون بهمون گفت تو بخش نازایی کلینیک امید تست آنالیز اسپرم بدین. اونجا فهمیدیم اوضاع همسرم خوب نبود. وقتی نتیجه رو بردیم پیش پویان، رو به همسرم گفت ببین انگار تو درختی هستی که میوه میدی، اما همش گندیده      سر دکتر پایین بود داشت یه چیزی مینوشت. من و همسرم به هم نگاه کردیم و کلیییی خندیدیدم.

وای یاد یه خاطره ای افتادم. ما بعد یه سال اقدام و نتیجه نگرفتن، همسرم گاهی با شوخی میگفت معلوم نیست ...

چقدر این دکتر پویان بی احساسه و مثال هاش با درخته به همسر من هم نگاه کرد اشاره کرد به بیرون پنجره گفت اگه توی نمونه تسه هم اسپرم نباشه که مثل این درختی هستی که میوه نمیده   تازه جلوی روی همسرم با حالت تاسف باری به من نگاه کرد گفت برای چی قبل ازدواج مشاوره ارولوژی نگرفتی؟   

فدااات عزیزم. امیدوارم، من فقط نگران همسرم هستم، درسته واقعا قلبا دلم میخواد مادر بشم اما بیشتر از ا ...

واییی عجب آدم بی انصاف و عوضی ای. خدا خودش جواب دل شکستت رو میده. یه بنده خدایی بود خانمه مشکل نازایی داشت خواهرشوهرش یه حرف خیلی خیلی بدی بهش زده بود که دلش خیلی شکسته بود چون ممکنه دل بعضی بچه های اینجا هم بشکنه من اون حرف رو نمیگم. دقیقا" همون ماه بعد 16 سال آی وی اف جواب داد و سه قلو باردار شد. 

عزیز دلم سلام صبحت بخیر 

من چندین جا تماس گرفتم گفت شربتش پیدا نمیشه نکسیوم خارجیه یرانیش با یک اسم دیگه اومد تو بازار مشکل داشت جمع شد اگر جایی ایرانی دادن نگیرین.

گفت تنها راه چاره در حال حاضر ایه که با توجه به دوز شربت ما بهشون کپسول میدیم مواد توی کپسول رو با آب رقق مبکنین میدین به بچه

چقدر این دکتر پویان بی احساسه و مثال هاش با درخته به همسر من هم نگاه کرد اشاره کرد به بیرون پنجره گف ...

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

شما هم میگفتی کاش قبل پزشک شدن یک مشاوره سلامت روان میگرفتی شما

چقدر این دکتر پویان بی احساسه و مثال هاش با درخته به همسر من هم نگاه کرد اشاره کرد به بیرون پنجره گف ...

عزییییزم، این چیزها رو به خنده بگذرون. ما هنوزم به اون مثالش میخندیم. 

البته خوب باید درست حرف بزنن، همه این روحیه رو نداره