2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
من ماه پیش یه کسیت گنده 4.5سانتی داشتم که بر اثر تزریق میکرولین ایجاد شده بود. اچ دی خوردم این ماه ر ...

واسه انتقال شاید مهم نباشه واقعا! ولی واسه پانکچر بنظرم مهمه. چون ممکنه روی فعالیت تخمدان اثر بزاره.

ممنون از توضیحت😘😘

انشالله همین سیکل مامان بشی😇

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چرا نگرانی؟ ان شالله همون دو تا میگیرن و دیگه مشکلی نیست. من خودم نگرانم اگه ان شالله کارم به انتقال ...

انشا الله انتقالت خوب بگیره، با حوصله و سر صبر بیای باقیشونم انتقال مثبت بدی و با دلت همگی رو برداری ببریشون 😄😄🐣🐣🐣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از این همه انرژی خوبتون🤩🤩🤩 وقتی تسه میشه دیگه اینجوری بررسی نمی کنن فقط میگن خوب بود یا بد☹ ...

خب بسلامتی

ممنون جواب دادی😘

👶👶👶👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان امروز سه تا جنین بلاست انتقال دادم با دکتر نصر براااام دعا کنید که بمونن میوه های گرم مثل ا ...

الهی بسلامتی، انتقالت مثبت بشه و بیای همه باهم ذوقت رو بکنیم.

ایشالله خدا برات نگهداره همین دوتارو  منم شنبه انتقال داشتم ویکی از جنین هام از بین رفت دیگه ن ...

الهی انتقالت خوب و عالی پیش بره و بری بری تا ۹ ماه شاد و سلامت🤲🌿

مرسی جواب دادین. یعنی من ۴۲ سالمه کیفیت جنین خوب باشه سه تا انتقال میده به نظرت؟

من شنیدم و خوندم بعضی مراکز و دکترا برای سن بالای ۴۰ سه تا جنین رو هم انتقال میدن

سلام.خانومها اگر دو تا جنین باشه.یکیش قلب داشته باشه یکیش نداشته باشه چجوری میشه .اون که نداره خودش ...

برای سقطش عجله نکنید امکان اینکه اونم قلبش تشکیل بشه هست 

سلام عزیزم خوبی میگم این آمپول النوا رو از کدوم داروخانه خریدی ؟  

سلام

کلی زنگ زدم اینور و اونور

بالاخره از داروخانه بیمارستان عرفان گرفتم

یه داروخانه هم تو ولیعصر سر توانیر روبروی بیمارستان احتمال داره اونجاهم داشته باشه 

ضمنا الونوا واسه تقویت و تحریک تخمک گذاریه

قیمتش هم حدودا دو میلیون