2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045228 بازدید | 684439 پست
مگه همون روزا نزدیک به پانکچر نباید تست کرونا داد 😕من فکر کردم یکی دو روز قبلش میگیرن 

آره خب من وس فردا باید برم پانکچر

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تا حالا بعد از دفعِ یه کیست کوچیک، داروهای میکرو رو شروع کردید؟ دقیقا چند ماه بعد از کیست، ک ...

من ماه پیش یه کسیت گنده 4.5سانتی داشتم که بر اثر تزریق میکرولین ایجاد شده بود. اچ دی خوردم این ماه رفته بود و سریع وارد سیکل انتقال شدم...گفتم به دکتر یه ماه فرصت بده گفت لازم نیست

مرضی جان  من چندین جا رفتم گفت اگر خارجیش پیدا نشد با توجه به شربت کپسولش روبهش میدیم ، توی کپ ...

نوشین جان قرص هست که دکتر تجویز کرده 

اتفاقاً دکتر میگفت خارجیش رو پیدا کن 

بازم ممنونم از محبتت عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
داروخانه شهلا شفیعی تو شریعتی اگه تونستی تماس بگیر. خیلی دکتر با انصافیه اگرم نداشته باشه میگرده برا ...

لیلا جان من تهران نیستم عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم امروز همسرم میره داروخانه میپرسه، اون که من دادم به پسرم ساشه بود(اس امپرازول) که تو آب حل میش ...

نه زینبی جان قرص هست من اشتباه نوشتم شربت 

آره عزیزم دقیقاً ترکیبش همین اس امپرازول هست 

خیلی خیلی ممنونم از محبتت 

مرضی‌جون‌این‌دارو‌تقریبا‌دوسال‌پیش‌دکتر‌براهمسرم‌داده‌بود برافتخ‌وزخم‌‌اثنیه‌شر گپسول‌هم‌نیس...مثل ...

بله عزیزم درسته قرص هست من اشتباه نوشتم 

مرضیه جان با عرض شرمندگی گفتن نکسیوم برای خودمون هم توزیع نشده و بسختی پیدا میشه 😓😓 امیدوارم بتون ...

دشمنت شرمنده عزیزم، آره متأسفانه همینطوره 😢

بچه ها سلام.من۲تا  انتقالمو دادم شنبه.گفتن۲تا جنین دیکه داری اما نابالغن۲شنبه زنگ بزن بگیم چی ش ...

ان شالله به حرمت ایام امام حسین علیه السلام

همون نی نی های داخل شکمت ذکر گوی ابا عبدالله بشن و نه ماه همراهیت کنن🌿