2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684439 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=151093188]ان شاالله شما هم در کنار عزیزانت همیشه شاد و خوشحال باشی و کلی نی نی قد و نیم هی بگن مامان، مامان،

Total DNA Fragmentation Index 4.4

0.89 High-Degree DFI   

Moderate-Degree DFI 3.52  

High DNA Stainable (HDS) 5.86  

ک نرمالشو زده از ۱۰ تا ۲۵  

Remaining  ( No fragmentation , No HDS) 89.7

High DFI fraction commonly have ab-normal nuclear morphology  

Moderate DFI fractim may have normal nuclear morphology , but with DNA damage beyond repair capacity. 

HDS:Compatible with immature germ cells.  

comment :High fever likely has an effect on integrity of sperm DNA ,thus in presence high fever, repeating the test after 120 days is advised.

زینب جون تروخدا اگه دیدی  زود جواب بده عکس نمیاد بفرستم همرو نوشتم برات دی اف ای همسرم چجوریه؟؟

عزیزم امروز همسرم میره داروخانه میپرسه، اون که من دادم به پسرم ساشه بود(اس امپرازول) که تو آب حل میش ...

Total DNA Fragmentation Index 4.4

0.89 High-Degree DFI   

Moderate-Degree DFI 3.52  

High DNA Stainable (HDS) 5.86  

ک نرمالشو زده از ۱۰ تا ۲۵  

Remaining  ( No fragmentation , No HDS) 89.7

High DFI fraction commonly have ab-normal nuclear morphology  

Moderate DFI fractim may have normal nuclear morphology , but with DNA damage beyond repair capacity. 

HDS:Compatible with immature germ cells.  

comment :High fever likely has an effect on integrity of sperm DNA ,thus in presence high fever, repeating the test after 120 days is advised.

زینب جون تروخدا اگه دیدی  زود جواب بده عکس نمیاد بفرستم همرو نوشتم برات دی اف ای همسرم چجوریه؟

عزیزم دی اف ای رو با درصد میزنه میزنه مثلا۱۹٪

کلی درصد اینجا 😂

عکس نمیشه فرستاد سایت خراب انگار

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من خیلی نگرانم لیانا فک میکنم دی اف ای مشکل داره

نه عزیزم نداره بزار زینب جون بیاد 

خیلی بد نمیشه عکس فرستاد 😖

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷