2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست

سلام.خانومها اگر دو تا جنین باشه.یکیش قلب داشته باشه یکیش نداشته باشه چجوری میشه .اون که نداره خودش میوفته یا خودشون درمیارن؟شش هفته و دوروز

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بچه ها تا حالا بعد از دفعِ یه کیست کوچیک، داروهای میکرو رو شروع کردید؟ دقیقا چند ماه بعد از کیست، ک ...

ماه بعد از کیست شروع کردم

کیست البته بخاطر کلومیفن بود که سر خود خورده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.خانومها اگر دو تا جنین باشه.یکیش قلب داشته باشه یکیش نداشته باشه چجوری میشه .اون که نداره خودش ...

اون یکی خودش جمع میشه ممکنه دفع بشه ممکن هم هست همونجا بمونه تا زمان زایمان.

تو هفته های پایین معمولا مشکلی ایجاد نمیکنه 

اون یکی خودش جمع میشه ممکنه دفع بشه ممکن هم هست همونجا بمونه تا زمان زایمان. تو هفته های پایین معمو ...

یعنی با خونریزی دفع میشه؟کلی نگرانم.بعد ده سال

مینا فرخی (کارشناس ارشد مامایی): رژیم غذایی تان باید طوری باشد که دچار یبوست نشوید: استفاده از: سالا ...

مرکزی که من انتقال دادم مسوول مرکز گفت همه چیز میتونین در حد تعادل بخورین فقط زعفران و انجیر نخورین.

من دلیلش رو نپرسیدم فقط جهت اطلاع بچه ها گفتم. بنظرم نخوردنش ضرری نداره.

اگر بخواد دفع بشه با خونریزی هست اما تا جایی که من اطلاع دارم بیشتر همونجا میمونه و دفع نمیشه.

نگران نباش گلم. از دوستانم بودن کسانی که حتی با خونریزی یکیشو دفع کردن اما اون یکی جنین صحیح و سلامت به دنیا اومد. فقط اگر خدای نکرده به لکه بینی افتادی استراحت کن 

سلام.خانومها اگر دو تا جنین باشه.یکیش قلب داشته باشه یکیش نداشته باشه چجوری میشه .اون که نداره خودش ...

عزیزم شش هفته و دو روز هنوز هم فرصت هست برای دیدن قلب. شاید توی سونو بعدی اون یکی قلب هم دیده شد. به دلت بد راه نده 

راستش من نه خواهر دارم نه جاری نه زن داداش نه خواهر شوهر😞😞😞😞مادرشوهرم از جریان خبر نداره مادرم ه ...

عزیزم انشاله خدا همراهت باشه و نیاز به بنده هاش نباشه.اتفاقا من هم خواهر دارم هم خواهر شوهر فراوان هم جاری و زنداداش ولی حتی به خواهرام هم نمیگم چیکار میکنم حس میکنم دوست دارن باهاشون درد دل کنم ولی نمیتونم ناراحتشون کنم میگم ناراحتی خودم کافیه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم برو پیش دکتر عباس انصاری با طب سوزنی ذخیره تخمدان رو میبره بالا 

فعلا یه سه تا جنین دیگه دارم اونا رو انتقال بدم ببینم خدا چی میخواد تا بعدش تصمیم بگیرم البته با اینکه ذخیرم کم بود ولی هفت تا جنین داشتم با کیفیت خوب اما نشد که بشه 

خدایا شکرت

عزیزم بعد ده سال باردار شدین؟؟ مشکلتون چی بود؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام دوستان عزیز  امیدوارم حال دلتون خوش باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها من یه کمکی ازت ...

مرضیه جان با عرض شرمندگی گفتن نکسیوم برای خودمون هم توزیع نشده و بسختی پیدا میشه 😓😓

امیدوارم بتونی راحت گیر بیاری 🙏🏻