2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
دوستان امروز سه تا جنین بلاست انتقال دادم با دکتر نصر براااام دعا کنید که بمونن میوه های گرم مثل ا ...

ایشالله که خدا برات حفظشون کنه

منم شنبه انتقال دادم 

برام دعا کنیدلطفا

خدایا شکرت 
بچه ها سلام.من۲تا  انتقالمو دادم شنبه.گفتن۲تا جنین دیکه داری اما نابالغن۲شنبه زنگ بزن بگیم چی ش ...

ایشالله خدا برات نگهداره همین دوتارو 

منم شنبه انتقال داشتم ویکی از جنین هام از بین رفت دیگه ندارم 

نگران نباش ایشالله مثبت میشیم

خدایا شکرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان امروز سه تا جنین بلاست انتقال دادم با دکتر نصر براااام دعا کنید که بمونن میوه های گرم مثل ا ...

به سلامتي ايشالله به زودي خبراي خوش بدي

فقط گرمي نخور انجير ضرر داره فعلا گرمي نخور تا انشاالله جواب گرفتي هر چي دوست داشتي يكم بخور❤️

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
نه، رفته بودم کپی پرونده میکروی قبلم رو بگیرم ک بهم ندادن. ریس مرکز راضی نشد چون تمام اطلاعات و جزیی ...

انشالله همه چی خوب پیش میره ،آره اگر میتونستی جزییات میکرو رو داشته باشی خیلی خوب میشد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
در مورد ایمونولوژی اطلاعی ندارم چون برای من ننوشتن فقط میدونم همونجا دکتر ایمونولوژی هم داره، برای م ...

ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مبارکه عزیزم. انشالله با یه بتای عالی سورپرایزمون میکنی. فقط یه سوال؟ چطوری ۳ تا انتقال داد؟ آخه منم ...

بستگی به سن و کیفیت تخمکا داره عزیزم ..

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بسلامتی انشالله باردار بشی😍👶

تا جایی ک یادمه بچه های تاپیک گفتن انجیر بعد از انتقال ممنوعه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله همه چی خوب پیش میره ،آره اگر میتونستی جزییات میکرو رو داشته باشی خیلی خوب میشد 

ممنون😍واسه شما هم انشالله خوب پیش بره و همین سیکل بارداربشی👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻